سبک زندگی ماهواره ای و نابودی سرمایه های انسانی
درونی سازی فحشا در خانواده/به کودکان آموزش خودارضایی بدهید؟!

رادیو زمانه در یکی از آخرین مطالب خود به مسئله خودارضایی می پردازد و سعی دارد این عمل حرام را تمایلی طبیعی و عادی جلوه دهد.

به گزارش دیده بان، یکی از محورهای جدی سایت و شبکه فارسی زمانه که ذیل پروژه ضد اسلامی با بودجه کشورهای غربی بالاخص هلند فعالیت می کند،ارائه مولفه های مربوط به سبک زندگی توأم با فحشا و بی بندباری است.

این در حالی است که در این رسانه ها سعی می شود که موضوعاتی به ظاهر حقوق بشری مطرح گردد،اما آنچه در این خصوص ارائه می گردد،بسته ای است که افسردگی،سرخوردگی و نابودی سرمایه های انسانی را در پی خود دارد.

رادیو زمانه در یکی از آخرین مطالب خود به مسئله خودارضایی می پردازد و سعی دارد این عمل حرام را تمایلی طبیعی و عادی جلوه دهد.

 

در بخشی از مطلب رادیو زمانه آمده است:

" بسیار مهم است که برای بچه‌ها توضیح دهید که خودارضایی رفتاری طبیعی است، صدمه‌زننده نیست و به بدن آنها آسیب نمی‌رساند. بچه‌ها باید بدانند که خودارضایی باید در خلوت اتفاق بیفتد. اگر بچه دارید، بخوانید و یاد بگیرید که چطور باید در این زمینه‌ با بچه‌ها صحبت کنید، داشتن یک مکالمه راحت در یک فضای امن بسیار مهم است.

خودارضایی می‌تواند به سلامت فیزیکی و ذهنی کمک کند. کسانی که در مورد بدن خود، رابطه جنسی و خودارضایی احساس خوبی دارند، احتمال بسیار بیشتری دارد که خود را از عفونت‌های آمیزشی و بارداری‌های ناخواسته محافظت کنند.

در دوران بلوغ جایگزینی خودارضایی می‌تواند از آغاز زودهنگام رابطه جنسی جلوگیری کند در حالیکه سرکوب میل جنسی در آن سن اتفاق نمی‌افتد."

 

حال در مقابل گفتنی است که یکی از علت های این که اسلام چنین کاری را حرام کرده است ضرر های جسمی و روحی و روانی زیادی است که در این عمل وجود دارد و امروزه علم توانسته است بخشی از آن را کشف کند. علت های دیگر آن ممکن است در آینده کشف و روشن شود زیان های استمناء که امروزه به اثبات رسیده است را می توان در دو بخش خلاصه کرد:

الف. زیانهای معنوی

1- گناه استمنا موجب دوری انسان از خداوند می شود به گونه ای که در روز رستاخیز خداوند به آنها نه نگاه می نماید و نه با آنها سخن می گوید و از عطایا و بخشش های ویژه خداوند مانند اعطا روح پاکی و پاکیزگی محروم و بی بهره می شوند

2- به علت ارضاء ناقص و غیر طبیعی، بعد از ازدواج نیر غالبا امور زناشویی به طور طبیعی صورت نمی گیرد و گرفتارهای دیگر از این جهت در روابط بین زن و شوهر پیش می آید که به زندگی مشترک لطمه زده و شکست در زناشویی از عوارض آن است.

3- گوشه گیری، یاس، بی تفاوتی نسبت به مسائل مهم حیاتی، غم و کدورت روانی از عوراض روحی دیگر آن است.

4- موجب رکود فکری، اختلال و ضعف حافظه و کاهش اراده می شود.

5-پیدایش سردرد و سر گیجه، سوت کشیدن گوش و ....

6. خستگی و فرسودگی دستگاه اعصاب.

7.زود رنجی و حساسیت در کوچکترین برخورد با دیگران.

ب. زیان های جسمی استمناء

1-مبتلایان به این عادت زشت در اثر عوارض روحی و جسمی حاصله، به تدریج تبدیل به افرادی ضعیف و ناتوان ، سرخورده، تنبل و مأیوس و دچار عقده های روانی می گردند و نسبت به دیگران نیز بدبین و در نوعی اضطراب و افسردگی به سر می برند.

2. تحریک زیاد هیپوتالاموس و در نتیجه تحریک افراطی غدد جنسی که سبب پرکاری نامتناسب آن ها می شود و بلوغ زود رس را به دنبال دارد.

3. تکرار زیاد این عمل به ضعف عمومی بدن و بالاخره پیری زود رس می انجامد.

4.به علت افزایش جریان خون در اعضای تناسلی، مغز و مراکز حساس دیگر مکرر دچار کاهش نسبی جریان خون می شود.

5. تخلیه های مکرر عصبی و عدم ارضاء در دراز مدت موجب ضعف عصبی و عوارض روحی می گردد.

6. ضعیف شدن بینایی و بی اشتهایی، ضعف استخوان و ناراحتی های مفصلی.

7. پیدایش کم خونی به ویژه در اثر تحریک مصنوعی و مداوم آلت تناسلی.

8. تورم کانال نطفه

9. تورم قسمت پایانی و عقب کانال ادرار

10. شل شدن عضلات تناسلی به گونه ای که قدرت نگهداری منی یا ادرار را از دست می رود.

نکته قابل توجه این است که گر چه زیان های بهداشتی استمناء بیان گردید، اما نمی توان گفت که علت حرمت آن، تنها به خاطر زیان هایی است که ذکر شد  بلکه ممکن است علت های معنوی و مادی دیگری داشته باشد که هنوز برای ما شناخته نشده است زیرا به یقین می دانیم که احکامی که از جانب خداوند حکیم صادر شده همه بر اساس مصالح و مفاسد صورت گرفته است.




انتهای متن/

سه شنبه, 31 فروردين 1395 ساعت 11:19

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید