شکست سنگین یگان سالمندان کیبورد به دست

فیس بوک تعداد زیادی از حساب های کاربری گروهک منافقین را بدلیل نقض قوانین حذف کرد

 گروهک تروریستی منافقین در جریان سالها دشمنی و خباثت برعلیه ملت عزیز ایران تاکنون از شیوه های مختلفی ازجمله جنگ مستقیم نظامی، ترور ، حذف فیزیکی ، جاسوسی، ایجاد جنگ روانی ورسانه ای و ....... استفاده کرده است.

یکی از روش هایی که همواره منافقین از آن در جهت ضربه زدن به آرامش و امنیت کشورمان بهره گیری نمودند راه اندازی جنگ روانی و فریب افکار عمومی از طریق رسانه های ارتباطی بوده است.

گروهک تروریستی منافقین از همان آغاز عداوت و کینه خویش نسبت به ملت ایران در ابتدای دهه 60 و جدا نمودن صف خود از اقیانوس عظیم انقلاب اسلامی سعی کرد تا با نفوذ در بستر برخی از رسانه های وقت بتواند افکار و اعتقادات التقاطی و خطرناک خود را در جامعه گسترش دهد و بر روی شکل گیری فرهنگ دینی و انقلابی ملت ایران پس از انقلاب اثر گذار باشد،که نهایتا با درایت رهبر کبیر انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) و بصیرت ملت ایران خیلی زود طینت خبیث شان آشکار شده و صف آنان از صف انقلابیون جدا گشت تا جائیکه بدلیل انجام دادن جنایات بیشمار علیه مردم مظلوم ایران مجبوربه فرار از کشور شدند و با آغاز تجاوز نظامی رژیم منحوس صدام به دامن حزب بعث پناهنده و به یکی از ارکان اصلی ارتش متجاوز بعثی تبدیل می شوند.

گروهک منافقین در طی هشت سال جنگ تحمیلی علاوه بر همکاری های گسترده نظامی، عملیات اطلاعاتی و امنیتی که با صدام داشتند در یک جنگ گسترده رسانه ای نیز بر علیه کشورمان مشغول به فعالیت بودند . آنها در طول دوران جنگ تحمیلی با استقرار درکمپی تحت عنوان اشرف درعراق و در اختیار داشتن امکانات فراوان رسانه ای و ارتباطی که صدام به آنها هدیه داده بود، نسبت به راه اندازی جنگ روانی اقدام نموده وعلاوه بر آن ،ضمن بهره گیری از تجهیزات پیشرفته مخابراتی استخبارات عراق درانجام عملیات شنود و جاسوسی از داخل کشور و ارائه اطلاعات به رژیم بعثی منجمله، موقعیت یگانهای رزمی و مواضع رزمندگان اسلام واطلاعات مرتبط با اصابت دقیق حاصل از موشک باران شهرهای مختلف وریختن بمب بر سرمردم بیگناه کوچه بازار ونسل کشی اکراد در دو کشور عراق و ایران از هیچ کاربی شرمانه ای دریغ نمیکنند.

پس از پایان جنگ تحمیلی، منافقین که همکاری نظامی واطلاعاتی خود را درعرصه مزدوری برای رژیم بعثی شکست خورده می دانستند با کمک مالی رژیم صدام و برخی ازکشورهای حامی غربی به ایجاد شبکه ماهواره ای با هدف گسترش جنگ رسانه ای علیه نظام اسلامی اقدام کرده و از همان آغاز تلاش نمودند تا بر روی افکار عمومی مردم ایران تاثیر بگذارند. پخش اخبار کذب، انتشار شایعات ، وارونه سازی حقایق ، سیاه نمایی رسانه ای و استفاده از شگردهای رسانه ای پروپاگاندایی با هدف راه اندازی جورسانه ای مسموم ، بحران سازی و القای حس نا امیدی،همراه با شکست و سرخوردگی در نزد افکار عمومی ملت ایران در واقع بخشی از پازل جنگ رسانه ای منافقین بوده است.

اما با شکل گیری شبکه های اجتماعی در بستر فضای مجازی و با توسعه روز افزون استفاده از اینترنت در دنیا و به موازات آن درکشور ما و ایجاد شبکه های مختلف مجازی که ارتباط بین افراد در سراسر دنیا را ممکن می ساخت،گروهک تروریستی منافقین نیز دریافت که می تواند از این تکنولوژی در راستای پیشبرد امیال تروریستی خود سوء استفاده کند. بنابراین منافقین شبکه های اجتماعی مجازی را در بسترهای مناسب و تحت پوشش های مختلف برای اقدامات مخرب خود راه اندازی و به فعالیت در این چرخه پرداختند.

یکی از شبکه های اجتماعی معروف دردنیا که جزو اولین آنها و بزرگترین شان قلمداد می شود، شبکه مجازی «فیس بوک» است. گروهک منافقین نیز در چهارچوب اهداف شوم خود، یعنی ضربه به امنیت وسلب آرامش ملت ایران با ورود سازمان یافته به این شبکه و با ایجاد حساب های کاربری فیک(جعلی) و صفحات دروغین به نام های مختلف سعی کردند ضمن گرفتن ارتباط با افراد مختلف، ابتداء یک پیوند و رابطه عاطفی با آنها برقرار نمایند و سپس با شگردهای مختلف نسبت به ذهن شویی والقاء باورها واطلاعات تنظیم شده غلط و دروغگویی، آنان را فریب داده وبا بهره گرفتن ازناآگاهی ونقاط ضعف های اشخاص مختلف ودادن وعدهای کاملا کذب وغیر قابل وصول برای جذب و آنگاه مجاب سازی در امر همکاری یا وادار سازی و بالاخره،تحریک و تهدید این عده از فریب خورده گان دست به اقداماتی مانند، تهیه اخبارو اطلاعات ، جاسوسی، آشوبگری، غائله سازی ،فعالیت های تخریبی و تروریستی و.... را انجام دهند. منافقین همچنین در فیس بوک با راه اندازی صفحات جعلی تلاش نمودند تا با انتشار اخبار و مطالب جعلی و پخش شایعات، افکار عمومی مردم را مشوش و علیه نظام بسیج کنند. ولی هم اکنون پس از گذشت مدتی و با ایجاد شبکه های اجتماعی دیگر در دنیا و کاهش محبوبیت فیس بوک در داخل کشور و تمایل کاربران به حضور در شبکه های جدیدی مانند، تلگرام، واتس آپ، اینستاگرام و .... گروهک منافقین نیز با کوچ از شبکه اجتماعی فیس بوک فعالیت های خود را در شبکه های دیگرمتمرکز نموده و در این اوضاع فیس بوک در جدیدترین خبر خود اعلام کرده است، تعداد بسیاری از اکانت های جعلی در این شبکه متعلق به گروهک مجاهدین خلق (منافقین) را بدلیل نقض قوانین این شرکت که اقدام به تهدید افراد و نهادهای مختلف در داخل ایران نموده حذف دائمی خواهد کرد. همچنین فیس بوک اعلام داشته که بیش از 300 حساب ، 41 صفحه، 21 گروه جعلی را حذف خواهد کرد. طبق اعلام فیس بوک این حساب های جعلی از کشور آلبانی، مقامات و نهادهای مختلف ایرانی را تهدید به قتل (ترور) و نابودی کرده و افرادی را نیز تشویق به انجام این اعمال نموده که این امر از نظر فیس بوک مصداق تهدید و ترویج خشونت می باشد.

فیس بوک اعلام کرد این حساب های جعلی غالبا از عکس مشاهیر ایرانی و خارجی استفاده می کردند تا بتوانند مخاطبان خود را تشویق به انجام اقدامات خشونت آمیز کنند. فیس بوک هم چنین اعلام داشته، این حساب های جعلی چندین بار نام خود را تغییر داده تا امکان شناسایی و افشاء شدن ماهیت خشونت بار آنهابه سادگی میسرنشود.

بی شک با درک اهمیت فضای مجازی باید بدانیم که دشمنان قسم خورده ملت ایران که همواره در پی وارد ساختن آسیب به وحدت ، انسجام ، یکچارچگی و مقاومت ملت شریف ایران هستند، از بستر فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز همواره استفاده خواهند کرد تا به هدف خود برسند. منافقین نیز ازاین قاعده مستثناء نیستند و چه بسا بسیار بیشتر از سایر جریانات معاند وتروریستی از چنین فناوری در جهت ضربه زدن به مردم غیور ایران استفاده کنند. آنها با صرف مبالغ هنگفتی که از حامیان غربی و عربی خود دریافت می نمایند به خیال خام خویش یک گروه بظاهر سایبری تشکیل داده اند تابتوانند هجمه رسانه ای را علیه کشورمان ایجاد کنند. این گروه سایبری که سرکردگان منافقین از آن دم می زنند آنقدر مضحک، خیالی وپوشالیند که با افشای چند عکس که به صورت مخفیانه از درون کمپ منافقین در آلبانی به بیرون درز کرده، نشان داده می شود که یک مشت پیرمرد یا پیر زن فرتوت و سالمند عینکی با چهره هایی خسته و خموده درسالنی کوچک به همراه تعدادی محدود رایانه و قرارگرفتن در پشت این دستگاهها مشغول فعالیت بوده که این امر بر نمایشی و پوچ بودن توانمندی سایبری و خیالی این گروهک تروریستی صحه می گذارد. سالمندانی که در ازای دریافت روزی سه وعده غذای رایگان و جای خواب، هر روز باید پای این سیستم های کامپیوتری بنشینند و با ساخت حساب ها و صفحات جعلی وفیک برای فریب افراد در فضای مجازی به خودشان این توهم را بدهند که مشغول کار بزرگی هستند و خود را اینچنین گول زده و وقت بگذرانند که ضمن ترغیب و فریب افراد به اعمال تروریستی به انتشار اخبار و مطالب دروغ برای پخش شایعات ونا امید کردن ملت همیشه در صحنه و خستگی ناپذیر ایران تلاش می کنند.

اما اعضای گروهک منافقین باید بدانند شبکه های اجتماعی هیچگاه نمی تواند به بستری برای فعالیت ها و اقدامات تروریستی و خشونت بار آنها تبدیل شود . همان گونه که شبکه اجتماعی تلگرام کانال مربوط به «روح الله زم» سرکرده «آمد نیوز» را به دلیل آموزش ساخت بمب ، تشویق و هدایت افراد به اقدامات تروریستی مسدود کرد، بی تردید در خصوص سایر جریانات معاندی که دراین راه قدم بردارند نیز این رویه صادق است.

از سوی دیگر ملت عزیز و شریف ایران همواره نسبت به خطرات و تهدیدات فضای مجازی کاملا آگاه است و همواره با الگو قراردادن رهنمودهای دلسوزانه رهبر معظم انقلاب اسلامی به مقابله با ترفندها و اقدامات دشمنان خود گام های هوشمندانه وموثری را برای خنثی سازی آسیب ها و تهدیدات برداشته است.

 

 

تصاویری ازگروه ادعایی سایبری منافقین:

 

 

 

13980420164320143178587710

 

 

 

 

13980420164415346178587910




انتهای متن/

یکشنبه, 29 فروردين 1400 ساعت 08:48

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید