رانت خواری تروریست های آلبانی نشین

با رانت پدرخوانده تروریست ها، اعضای گروهک منافقین به شهروندان درجه اول آلبانی تبدیل شده اند!

 اخراج خفت بار گروهک تروریستی منافقین از عراق و انتقال آنان توسط آمریکا به کشور آلبانی یکی از اتفاقات مهم در تاریخچه این گروهک است ، انتقالی که بیش از 4 سال از آن می گذرد. منافقین که از سال 95 با حمایت های مالی و سیاسی آمریکا به دولت آلبانی تحمیل شدند تاکنون در این کشور حضور دارند.

منافقین از ابتدای حضور خود در آلبانی از حمایت های کامل سیاسی، امنیتی و رسانه ای دولت این کشور برخوردار بوده اند. دولت آلبانی طی توافقی با دولت باراک اوباما و دریافت مبلغ 25 میلیون دلار کمک بلاعوض موظف به اسکان دادن اعضای این گروهک و تامین امنیت آنها شده است.

دولت آلبانی به ریاست «ادی راما» نخست وزیر چپ گرا و سوسیالیست این کشور در ابتدا یک قطعه زمین 34 هکتاری در بهترین منطقه «تیرانا» و شهر ساحلی «دورس» در اختیار آنان قرارداد و با صرف مبلغ زیادی کمپ مجهزی را با تمام امکانات رفاهی، راداری و مخابراتی برای آنان ایجاد کرد.کمک های دولت آلبانی به منافقین تنها منحصر دراختیار قراردادن زمین و ایجاد کمپ مجهز برای آنان نبوده است، دولت آلبانی با حمایت های سیاسی گسترده از منافقین نوعی مصونیت سیاسی و قضایی برای آنها بوجود آورده است.

پس از مستقر شدن اعضای گروهک در خاک آلبانی و شروع فعالیت های خطرناک و مخرب‌شان مانند آدم‌ربایی، قاچاق اسلحه و مواد مخدر که باعث سلب امنیت و آرامش شهروندان آلبانیایی می شد، رسانه ها و افکار عمومی آلبانی شروع به اعتراض و اعلام نارضایتی خود از حضور این گروهک تروریستی در خاک کشورشان کردند اما دولت ادی راما بجای شنیدن صدای اعتراض شهروندان آلبانی و پاسخ به مطالباتشان شروع به حمایت رسانه ای از منافقین با بایکوت خبری اقدامات منافقین و سرپوش گذاشتن بر اخبار آنان کرد و اندک رسانه های مستقلی را که قصد پوشش اخبار و اطلاع رسانی فعالیت های منافقین را داشتند نیز مورد هجمه و سانسور رسانه ای قرار داد و آنها را تعطیل وبرخی خبرنگاران را نیز بازداشت کرد.

دولت آلبانی در بعد سیاسی نیز به حمایت ازاین گروهک پرداخت و روابط خود را با کشورهای اصلی حامی منافقین مانند آمریکا و سایر دولت های اروپایی گسترش داد و در اقدامی خلاف عرف دیپلماتیک در دی ماه 1397 سفیر کشور جمهوری اسلامی ایران را به همراه یک دیپلمات از آلبانی اخراج کرد، دولت آلبانی در توضیح علت قطع روابط دیپلماتیک خود با تهران اظهار کرد که اعضای سفارت کشورمان در آلبانی عناصر نامطلوب بوده اند و اقدامات غیر قانونی انجام می دادند که البته هیچ گاه صحت این اظهارات روشن نگردید . دولت آلبانی با این کار عملا حمایت علنی خود از منافقین را بیش از پیش نشان داد.

همچنین در آذر ماه سال گذشته زمانی که زلزله قدرتمند 6/4 ریشتری کشور آلبانی را لرزاند و باعث جان باختن تعدادی از شهروندان آلبانیایی شد و خسارات بسیاری در این کشور به بارآورد، رفتار دولت آلبانی نسبت به اعضای مجروح منافقین در زلزله جالب بود،تعدادی از اعضای گروهک مذکور که در زلزله آسیب دیده بودند به همراه یک تیم اسکورت ویژه پلیس آلبانی به بیمارستان منتقل شدند و علاوه بر اینکه از خدمات ویژه درمانی برخوردار بودند.به گفته شاهدان در بیمارستان های آلبانی همیشه یک تیم حفاظتی از اعضای آسیب دیده منافقین مراقبت می کردند و اجازه تهیه فیلم و گزارش از آنان را به هیچ کسی نمی دادند.

اما یکی از تازه ترین خوش خدمتی های دولت راما درآلبانی به منافقین، حمایت کامل از آنان پس از شیوع ویروس کرونا است. گروهک منافقین در یک سال اخیر به شدت درگیر مبارزه با بیماری کرونا بوده و از آن نیز ضربات جدی خورده و تعدادی از اعضا و حتی فرماندهان رده بالا خود را ازدست داده موضوع اول این روزهای آنها کرونا و پیداکردن روش هایی برای در امان ماندن از آن است .

دولت آلبانی طی یک سال گذشته علاوه بر سانسور خبری تلفات کرونایی منافقین این رانت ویژه و مجوز را برای آنان فراهم کرده تا منافقین بتوانند اجساد کشته شدگان خود را بدون طی مراحل قانونی و کسب مجوز خاک سپاری از دولت آلبانی در قسمتی از کمپ اشرف 3 در تیرانا دفن کنند. این اقدام بدلیل ممانعت از درز هرگونه اخبار و اطلاعاتی از درون کمپ به بیرون از آن صورت می پذیرد .

در حال حاضر تعداد کشته شدگان منافقین به حدی رسیده است که آنها برای دفن اجساد اعضای خود دچار کمبود جا هستند و قسمتی از کمپ اشرف 3 که برای این منظور اختصاص داده شده دیگر ظرفیت لازم را برای دفن بیشتر ندارد. به همین منظور هفته گذشته گروهک منافقین با مجوز دولت آلبانی تعدادی از اجساد خود را در خارج از کمپ اشرف 3 و در روستاهای دورافتاده منطقه مانز، شهر ساحلی دورس در حاشیه تیرانا دفن کردند که این اقدام باعث بروز نارضایتی و اعتراضات ساکنین این منطقه شد. پس از این اعتراضات منطقه مانز شاهد حضور تعداد زیادی از مسئولین و سیاستمداران آلبانیایی همچون نخست وزیر «ادی راما» ،شهردار این منطقه «خانم ساکو» ، وزاری انرژی و بهداشت آلبانی به منظور خاموش کردن آتش اعتراض ساکنین این منطقه بوده است . وزیر انرژی آلبانی در مانز به اهالی این منطقه وعده داده که «دولت آلبانی در حال ساخت یک نیروگاه جدید 6 کیلو وات ساعتی در منطقه مانز است تا مشکل خاموشی و قطعی برق را در این منطقه حل کرده و مردم از جریان برق 24 ساعته بهره‌مند شوند.»این در حالی است که کمپ اشرف 3 منافقین به فاصله 3 کیلومتری مانز از برق ارزان قیمت 24 ساعته برخوردار می باشد و به گفته ساکنین منطقه، وضعیت استفاده از برق در اردوگاه منافقین در شب هنگام همچون درخشندگی خورشید قابل رویت بوده ولی متاسفانه مردم مانز از برق 24 ساعته و ارزان قیمت برخوردار نیستند. آنها حتی احساس می کنند که در کشور خودشان شهروند درجه دو محسوب می شوند. زیرا علاوه بر مشکل برق ، مردم مانز از آب شرب 24 ساعته نیز محروم‌اند و در ساعاتی از شبانه روز آب مصرفی آنها قطع می شود؛ اما کمپ منافقین در آنجا از آب شرب سالم ، دائمی وبدون قطعی برخوردار است.

با عنایت به مطالب فوق به وضوح در می‌یابیم که حمایت‌های کامل و بی چون و چرای دولت آلبانی از منافقین که نشات گرفته از دین این کشور به دولت تروریست آمریکا است، این گروهک را به یک قشرکوچک با امتیازات و اختیارات ویژه در جامعه آلبانی تبدیل کرده است. چرا که این گروهک می تواند فراتر از تمامی قوانین این کشور هر گونه اقدامی را که مطابق میلش باشد انجام دهد وهیچ نهاد نظارتی نمی تواند بر اقدامات مخرب و غیر قانونی آنان نظارت کند .

دولت چپ گرای ادی راما که از سپتامبر 2013 تا کنون قدرت را در آلبانی در دست دارد از سال 2016 پس از پذیرفتن منافقین در خاک خود بر طبق مفاد توافقنامه اش با دولت آمریکا از هیچ حمایتی از آنان دریغ نکرده است، اما ادی راما به خوبی می‌داند که حضور و فعالیت گروهک منافقین در این کشور قطعآ مشکلات و چالش‌های بسیاری برای او به وجود خواهد آورد که بی شک اعتراضات و واکنش های مردم مانز مطمنآ آخرین آنها نخواهد بود.

ادی راما کمتر از 3 ماه دیگر انتخابات پارلمانی آلبانی را پیش روی خود می‌بیند و بر این اساس نمی خواهد قدرت را پس از هشت سال به حزب رقیب خود واگذار کند. حضور منافقین در آلبانی بدون شک ضربه بزرگی به دولت و مردم آلبانی وارد خواهد وارد و حزب چپ گرای حاکم نیز می داند وجود آنها در آلبانی علاوه بر زمینه‌سازی مشکلات داخلی، مانع بزرگی بر سر راه روابط خارجی آنان از جمله هدف گذاری آنها برای عضویت در اتحادیه اروپا خواهد بود، مضافآ اینکه دیگر حامی بزرگ آنها شخص ترامپ در آمریکا از قدرت کنار رفته و دولت دموکرات بایدن حسب شواهد سیاست دیگری را در برابر آنان اتخاذ می کند.

اکنون باید به نظاره نشست و دید که آیا دولت آلبانی ، همانند دولت نوری مالکی در عراق مهر اخراج این غده منفور سرطانی را از کشورش خواهد زد یا همچنان در جهت سیاست های دول حامی تروریست ها حرکت خواهد کرد و به حفظ حیات کثیف آنان کمک می کند؟

 

 

 

تصاویری از حضور مقامات آلبانی در منطقه مانز

 

 

 

10

 

 

 

 

9

 

 

 

-1200-630-5f81f5a5bb7f7




انتهای متن/

سه شنبه, 14 بهمن 1399 ساعت 14:32

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید