حضور فرد نزدیک به جوبایدن در نشست گروهک تروریستی منافقین

میشل فلورنوی علی رغم شرکت در گردهمایی سالانه منافقین ادعا کرد که متوجه برگزار کننده و محتوای کنفرانس نبوده است

یک مقام پنتاگون در دوره باراک اوباما که زمانی کاندید تصدی پست وزیر دفاع رئیس جمهور جو بایدن بود، در رویدادی که توسط یک گروه مشکوک برگزار شد و خواستار "تغییر رژیم" در ایران است شرکت نمود. این گروه تا سال 2012 به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی توسط دولت آمریکا معرفی می گردید. اما او ادعا می کند که وقتی موافقت کرد تا در برنامه آنان ظاهر شود، از گذشته تیره و تار این گروه چیزی نمی دانسته است.

معاون پیشین وزیر دفاع آمریکا در امور سیاسی «میشل فلورنوی»، که در حال حاضر رئیس یک شرکت مشاوره ای است که دولت بایدن برای جلب مشاغل مهم در کاخ سفید با آن کار می کند، روز یکشنبه در "اجلاس جهانی ایران آزاد 2021" ظاهر شد. این برنامه توسط شورای ملی مقاومت، شاخه سیاسی سازمان مجاهدین خلق برگزار شد. این گروه معاند که معمولاً با حروف اختصاری MEK شناخته می شود، در سال 1997 در لیست تروریستی ایالات متحده قرار گرفت اما 15 سال بعد با حمایت و تلاش شهردار سابق شهر نیویورک، رودی جولیانی، از این لیست حذف گردید.

سخنگوی فلورنوی به دیلی بیست گفت: "هنگامی که خانم فلورنوی به تقاضای آنان رضایت داد، او از وابستگی این برنامه به مجاهدین خلق خبر نداشت. او اگر این موضوع را می دانست قطعا شرکت نمی کرد و از پذیرش وجه پرداختی آنان امتناع می ورزید. وی هیچ وابستگی به مجاهدین خلق ندارد و هرگز دیگر در کنفرانس آنها حاضر نخواهد شد. "

فلورنوی یک مقام نادر از حزب دموکرات است که علناً خود را با سازمان مجاهدین خلق پیوند داده است. این سازمان در طول تاریخ از حمایت متحدان نو محافظه کار راست مانند رودی جولیانی، جان بولتون مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ، نیوت گینگریچ سخنگوی کنگره ، ژنرال بازنشسته جک کین که به طور منظم در فاکس نیوز حضور دارد، و دیگران برخوردار بوده است. از آن طرف، فرماندار سابق ورمونت، رئیس کمیته ملی دموکرات ها و هوارد دین نامزد انتخابات ریاست جمهوری نیز سخنرانی های پرداخت شده و پرداخت نشده ای برای مجاهدین خلق داشته اند.

فلورنوی به حاضران در اجلاس مربوطه گفت: "وقتی رژیم دستخوش تغییرات داخلی گردد و دولتی روی کار بیاید که از اهداف انقلابی و تروریستی چشم پوشی کند، ایالات متحده اولین کسی خواهد بود که با آن رابطه برقرار می کند. در همین حال، ما باید به کار مهم گروه های دیاسپورایی مانند شما که چشم انداز ایران سکولار، آزاد و دموکراتیک را زنده نگه می دارند، ادامه دهیم و از آنها پشتیبانی کنیم."

مت داس Matt Duss، مشاور سیاست خارجی سناتور برنی سندرز ، در توئیتر خود نوشت: "من وسوسه می شوم که بگویم این کار وحشتناک کارکنان تیم فلورنوی است که به او اجازه می دهد این کار را انجام دهد، این دعوت ها اغلب فریبنده است، اما در این موضوع هیچ مقام سابقی بهانه ای برای ندانستن اینکه مجاهدین خلق کیستند ندارد. "

"کاربران رسانه های اجتماعی گفتند که سخنرانی میشل فلورنوی، معاون سابق وزارت دفاع در امور سیاسی برای ایالات متحده در اجلاس سالانه گروه بدنام ضد ایران، "تکان دهنده" و"شرم آور" است. رسانه های دولتی ایران نیز شرکت در جلسه گروه تروریستی مجاهدین خلق را محکوم کردند.

لیست سخنرانان در اجلاس امسال شامل تعدادی از سناتورها از تد کروز گرفته تا سناتور کوری بوکر تا سناتور ریک اسکات تا نماینده کنگره هاکیم جفریس بود را شامل می شد.

در حالی که سازمان مجاهدین خلق در سال 1963 به عنوان جنبشی انقلابی برای برقرای حقوق بشر و دموکراسی در ایران آغاز به کار کرد، اخیراً به عنوان یک گروه مخفی و فرقه مانند که شبیه نسخه مبارز و اسلام گرای "فرقه های کلیسایی است" توصیف شده است.

طبق گفته وزارت امور خارجه آمریکا، در دهه 1970، مجاهدین خلق "حملات تروریستی را در داخل ایران انجام داده و چندین نفر از نظامیان و غیرنظامیان آمریکایی که در پروژه های دفاعی در تهران کار می کردند را به قتل رساندند" و از تسخیر سفارت ایالات متحده در پایتخت در سال 1979 حمایت کردند. این بیانیه اظهار می دارد که در اوایل دهه 1990، مجاهدین خلق "حملاتی را به سفارتخانه های ایران در 13 کشور مختلف انجام دادند که توانایی این گروه را برای انجام عملیات گسترده در خارج از کشور نشان می دهد." در ژوئن 1998، مجاهدین خلق بمب هایی را در تهران منفجر کردند که منجر به کشته شدن سه نفر شد.

این گروه همچنین در مراحل اولیه جنگ عراق علیه ایالات متحده جنگید. طبق تاریخچه رسمی درگیری ارتش ایالات متحده، "تا سال 2003 مجاهدین خلق به عنصری در ارتش عراق تبدیل شده و در مارس و آوریل همان سال علیه نیروهای ائتلاف جنگیده بود." نیروهای مجاهدین خلق بعداً به نیروهای عملیات ویژه آمریکایی تسلیم شدند و ائتلاف تحت رهبری ایالات متحده امنیت اعضای گروه بازداشت شده در اردوگاه اشرف را که با حملات شبه نظامیان مورد حمایت ایران روبرو بودند، تأمین کرد. اعضای مجاهدین خلق پس از آن از عراق به آلبانی منتقل شدند.

مصاحبه با مخالفان سازمان مجاهدین خلق توسط دیده بان حقوق بشر در سال 2005 شامل شهادت اعضای سابق در مورد "سوء استفاده از بازداشت و آزار و اذیت اعضای عادی مایل به ترک سازمان، زندان های انفرادی طولانی، ضرب و شتم شدید و شکنجه اعضای مخالف بود." تحقیقات انجام شده در سال 2009 توسط مؤسسه RAND اذعان کرد که مجاهدین خلق "ویژگیهای مختلف فرقه ای" مانند "استثمار و انزوای ایدئولوژیک شدید"، "کنترل جنسی"، "انزوای عاطفی" و سایر تاکتیک های دیگر را از خود نشان می دهند.

در ماه آوریل، فیس بوک مزرعه ترولی را که توسط مجاهدین خلق اداره می شود، برملا کرد. با این حال، به گفته فیس بوک، این ابتکار عمل غیرقانونی "تقریباً به چشم مخاطب نرسید" و تا حد زیادی نتوانست تعداد قابل توجهی از پیروان جدید را جذب نماید.

 

 

 

 

 

 

لینک منبع




انتهای متن/

پنج شنبه, 14 مرداد 1400 ساعت 14:23

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید