یک مقام ارشد اقتصادی رژیم صهیونیستی ضمن اعلام هزینههای هر روز جنگ با لبنان اعلام کرد هزینههای تقابل با موشکها و پهپادهای ۵ جبهه برای اسرائیل طی ۵۰ روز گذشته سنگینتر شده است.
یک سال از عملیات ۷ اکتبر و آغاز نسلکشی اسرائیل میگذرد و حالا که دست کوتاه آنها به سمت بلندیهای جولان و لبنان نیز دراز شده، احتمالا این جمله «جنگها گران هستند» برای ساکنان دائمالهراس فلسطین اشغالی ملموستر از قبل خواهد بود.
افزایش تنشهای اسرائیل علیه لبنان و گسترش حملات و بمبارانهای متقابل، ایجاد رعب و وحشت در دو طرف مرز را به دنبال داشته است. درحالیکه اقدامات پیشگیرانهای از سوی دولت لبنان به چشم نمیخورد و تنها اقدامات آن محدود به امدادرسانی، کمکهای اولیه و ارائه خدمات درمانی به مجروحان این رفتارهای خصمانه میشود.
لغو گسترده پروازهای خارجی به اراضی اشغالی ضربه اقتصادی دیگری به رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ کنونی وارد آورده است.
صهیونیستها به شدت نگران از کار افتادن بندر«حیفا» هستند و بندر «اشدود» را جوابگوی واردات کالاهای اساسی خود به ویژه مواد غذایی نمیدانند.
«در یک سالی که از جنگ غزه گذشته، سرمایهگذاری اقتصادی در اسرائیل کاهش یافته و فناوریهای پیشرفته در یک بحران عمیق قرار گرفته است».
کارشناسان اقتصادی رژیم صهیونیستی از فروپاشی اقتصاد این رژیم در نتیجه جنگ علیه نوار غزه خبر دادند.
تحریم شرکت های حامی رژیم صهیونیستی به علت جنگ علیه ساکنان بی دفاع نوار غزه و جنایات این رژیم در این منطقه همچنان ادامه دارد.
هر چند دولتهای عربی، در حمایت از غزه، در برابر رژیم صهیونیستی همسو با ملتهایشان موضعگیری میکنند، اما تجارت آنها با رژیم اشغالگر افزایش پیدا کرده است.
اداره کل اطلاعات گیلان و سازمان اطلاعات سپاه استان در بیانیهای مشترک اعلام کردند که شماری از اعضای هسته مرکزی حزب جاسوس بهائیت را در این استان بازداشت کردند