چاپ کردن این صفحه

تطهیر تروریست ها به شیوه کثیف قاچاق انسان

گروهک تروریستی منافقین با حمایت آمریکا به دنبال هویت بخشی دوباره به عناصر تروریست خود در سطح اروپاست

به گزارش مؤسسه راهبردی دیده بان، فرقه تروریستی رجوی در طول حیات ننگین خود همانند دیگر گروه های تروریستی همواره از شیوه کثیف قاچاق انسان به منظور دستیابی به اهداف پلید خود بهره برده است.

منافقین در طول دهه های پس از پیروزی انقلاب اسلامی خصوصا در دهه های 60 و 70 با فریب جوانان و با دادن وعده پیداکردن شغل مناسب و ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی، تعداد زیادی از جوانان را وادار به مهاجرت و خروج از کشور کردند. جوانانی که در ذهن خود رویای زندگی بهتر در کشورهای اروپایی را می دیدند اما در نهایت سر از اردوگاه مخوف اشرف عراق در آوردند. این افراد پس از مدت کوتاهی که متوجه می شدند در چه دام خوفناکی افتاده اند، چاره ای جز تن دادن به امیال شیطانی فرقه رجوی نداشتند.

این افراد پس از مغزشویی های فراوان آماده می شدند تا اعمال تروریستی گروهک را به اجرا دربیاورند و بدین منظور به صورت غیرقانونی به کشورهای دیگر مانند ترکیه، پاکستان و یا حتی فرانسه قاچاق می شدند که در آن کشورها مأموریت های محوله را انجام دهند.

فرقه تروریستی رجوی پس از اخراج کامل از عراق در سال 2016 با حمایت های دولت وقت آمریکا به کشورآلبانی تحمیل شد و در مدت بیش از 4 سال حضور این مهمان ناخوانده در آلبانی، علاوه بر ادامه کینه ورزی ها و عداوت های این گروهک تروریستی با ملت ایران، مشکلات و آزار و اذیت های بسیاری از بابت حضور منافقین برای مردم کشور آلبانی پدید آمده است که از جمله آن؛ رانت های گسترده دولت آلبانی برای این گروهک مانند آب و برق مجانی، اشغال زمین های کشاورزی مردم بومی برای احداث کمپ های جدید، امکانات رفاهی و درمانی و حمایت های سیاسی فراوان دولت آلبانی از آنها می‌باشد.

اما اکنون پس از گذشت چند سال از حضور گروهک در آلبانی مشکلات جدی تری از جمله قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و پولشویی توسط تروریست های منافقین برای آلبانی پدید آمده است. ماه گذشته خبرگزاری های آلبانیایی اعلام کردند که پلیس این کشور دو عضو این گروهک را به دلیل مشارکت مستقیم در قاچاق انسان دستگیر کرده است؛ که تلاش داشتند خودروی حامل اتباعی از سوریه و عراق را به کشورهای دیگر قاچاق کنند.

براساس گزارش دیگر منابع آلبانی؛ گروهک منافقین بین سال های 2019 تا 2021 تلاش داشت تا 400 نفر از اعضای خود را به صورت غیرقانونی به فرانسه منتقل کنند و همچنین گزارشات متعدد دیگری از بازداشت اعضای منافقین در حال قاچاق مواد مخدر و پولشویی در این کشور به ثبت رسیده است.

اما موضوع مورد نظر در این یادداشت، صحبت درباره یکی از اعضای سابق منافقین می باشد که در جریان بازداشت دو تن از اعضای گروهک در ماه گذشته (آذرماه) توسط پلیس آلبانی در حال انتقال غیرقانونی به اتریش بوده است. شخصی به نام «فرید شاه کرمی»، از اعضای سابق منافقین که در سال 2009 در حالی که شانزده سال داشته به همراه برخی از بستگانش به عضویت گروهک در عراق در می آید و به اردوگاه اشرف منتقل می شود و پس از آن در سال 2016 به عنوان آخرین افراد عراق را ترک می کند و به آلبانی منتقل می شود. وی یکی از تروریست های سابق گروهک منافقین می باشد که در سال 2017 به صورت نمایشی و برنامه ریزی شده ای از گروهک جدا می شود و با حمایت های دولت آلبانی و سفارت آمریکا در آلبانی، به عنوان اپراتور در یک شرکت کامپیوتری در تیرانا مشغول به کار می شود و حقوق بسیار خوبی هم دریافت می کند.

تا زمانی که ماه گذشته به صورت غیرقانونی بوسیله خودرویی در حال انتقال به کشور اتریش بوده است که توسط پلیس آلبانی دستگیر می شود اما با تحقیقات صورت گرفته توسط یک خبرنگار آلبانیایی به نام «جرج تاناسی» مشخص می شود که ساعاتی پس از دستگیری وی، با دخالت ها و حمایت های سفارت آمریکا در آلبانی این فرد آزاد شده و به اتریش منتقل می شود و در حال حاضر به صورت غیرقانونی در کشور اتریش حضور دارد.

تاناسی در ادامه گزارش خود تحلیل می کند که فرید شاه کرمی به احتمال بسیار به صورت کاملا هماهنگ از گروه جداشده تا بتواند با پوشش شاغل بودن به عنوان کارمند در یک شرکت کامپیوتری، مبالغ بسیاری را مخفیانه وارد گروه کند و همچنین سعی داشته تا بوسیله بازی کردن نقش یک عضو بریده از گروه، اما کماکان وفادار و فعال برای اجرای اهداف تروریستی گروه به کشور جدیدی برود.

این گزارش خبرنگار آلبانیایی به وضوح ابعاد پرونده قاچاق انسان توسط گروهک تروریستی منافقین در آلبانی را نشان می دهد و مبین این موضوع است که جریان تروریستی نفاق به دلیل ریزش های فراوان درون گروهی و نارضایتی و سرخوردگی روزافزون اعضایش برای ادامه حیات انگل گونه و دریافت تکه استخوانی از سوی اربابان غربی و آمریکایی خود دست به قاچاق انسان می زند تا بتواند هم تروریسم تاریک و فرقه ای خود را زنده نگه دارد و هم بهانه ای جدید برای دریافت پول از سوی دول غربی داشته باشد.

حال سئوالی که در پایان به ذهن متبادر می شود این است که دولت آلبانی که مستقیما با این گروه درگیر است تا چه زمانی در برابر اقدامات تروریستی آنان سکوت کرده و یا در برابر آنها چه واکنشی نشان خواهد داد؟

 




انتهای متن/

دوشنبه, 13 دی 1400 ساعت 11:55