چاپ کردن این صفحه

کاربران یورونیوز و درگیری ها در کرانه باختری
کشورهای غرب آسیا صلاحیت حل بحران را دارند

این گزینه ها در حالی مطرح شده که اساسا راه حلی به نام خروج اشغالگران و حتی گزینه ای با عنوان رجوع به آراء ساکنان این سرزمین برای ایجاد یک دولت واحد نیست.

به گزارش موسسه راهبردی دیده‌بان، مناطق مختلف کرانه باختری رود اردن طی روزهای گذشته صحنه درگیری های شدیدی بین نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل و شهرک نشینان تندرو از یک سو و از سوی دیگر شهروندان فلسطینی است که به شهادت و زخمی شدن شمار زیادی از این شهروندان منجر شده است.

این حملات که در سایه سکوت مجامع مختلف مدعی حقوق بشری در حال انجام است منجر به شهادت تعداد زیادی کودک و زن شده که از آنجمله می توان به عبدالرحمن شادی عبیدالله نوجوان 14 ساله فلسطینی در روز دوشنبه در درگیری های نزدیک اردوگاه عایده در شهر بیت لحم در کرانه باختری و یا یک دختر فلسطینی در شهر «العفوله» که از فاصله چند متری به با او شلیک و به شهادت رساندند.

بابالا گرفتن این درگیری ها در کرانه باختری، سایت خبری یورونیوز در اقدامی یک طرفه نظرسنجی ای را منتشر کرده که در آن راه حل نهایی درگیری ها در کرانه باختری به سوال گذاشته شده است. این نظر سنجی چهار گزینه دارد که عبارتند از :1- ایالات متحده آمریکا 2- سازمان ملل متحد 3- کشورهای خاور میانه 4- کشور یا سازمانی دیگر

این گزینه ها در حالی مطرح شده که اساسا راه حلی به نام خروج اشغالگران و حتی گزینه ای با عنوان رجوع به آراء ساکنان این سرزمین برای ایجاد یک دولت واحد نیست.

کاربران یورونیوز اما به همین نظر سنجی نیز پاسخی معنادار داده‌اند، بطوریکه حدود 50 درصد شرکت کنندگان عنوان کلی کشورهای خاورمیانه را برگزیدند و این به آن معناست که سیاست های مداخله جویانه خارج از مرز توسط برخی کشورها از نظر شرکت کنندگان مذموم است و بعنوان یک راه حل نیست و حتی گزینه سازمان ملل نیز که یک سازمان بین المللی است در رتبه دوم قرار دارد که نشان از بی اعتمادی کاربران یورونیوز به این سازمان بعنوان یک نهاد مهم جهانی است.

گفتنی است دولت جعلی صهیونیستی پس از جنگ جهانی دوم و در واکنش به آنچه سوزاندن وسیع یهودیان در آلمان خوانده می شد در منطقه فلسطین برقرار شد و این کشور تا به امروز صحنه درگیری ساکنان اصلی سرزمین با اشغالگران بوده است.




انتهای متن/

یکشنبه, 19 مهر 1394 ساعت 14:40