عاقبت رشوه خواری و زد و بند با سعودی ها
برکناری زود هنگام آقای گزارشگر

سازمان های بین المللی طی سال های گذشته با در نظر گرفتن مطامع برخی دولت ها ضربات جبران ناشدنی ای بر اعتماد مردم جهان نسبت به اعتبار این سازمان ها زده اند.

کاظم غریب آبادی معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر قوه قضاییه در حالی از تغییر احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران خبر داد که وی طی شش دوره متوالی حضور در این جایگاه عموما طرف انصاف را رعایت نکرده و بعضا با چشم پوشی بر حقایق، اخبار کذب و یک طرفه از وضع حقوق بشر در ایران منتشر کرد.

احمد شهید سیاستمدار و دیپلمات و از فعالان امور حقوق بشر و دمکراسی اهل مالدیو است که در دو مقطع بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ وزیر خارجهٔ مالدیو بوده‌است. وی در ۱۱ ژوئن ۲۰۱۱، توسط شورای حقوق بشر سازمان ملل، احمد شهید به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران انتخاب شد. از او درخواست شده تا به ایران سفر کند و وضعیت حقوق بشر، زندانیان سیاسی و دیگر زندانیان را بررسی کند. این گزارشگر در ۲۴ مارس ۲۰۱۶ برای ششمین سال متوالی از طرف سازمان ملل متحد به عنوان گزارشگر ویژه حقوق بشر در ایران انتخاب شد.

هرچند او در تاریخ در ۲۴ اوت ۲۰۱۳ (۲ شهریور ۱۳۹۲) در مصاحبه با بی‌بی‌سی فارسی گفت پس از رسیدن حسن روحانی به ریاست‌جمهوری در ایران، نسبت به بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران خوشبین است. و «آقای روحانی با توجه به واقعیت‌های موجود ایران بهترین بوده» و از اینکه آقای روحانی در تبلیغات انتخاباتی خود به مسائل حقوق بشری توجه کرده اظهار خرسندی کرد. اما یک سال بعد در گزارش سالانهٔ خود در سال ۲۰۱۴ (میلادی) اعلام کرده که وضع حقوق بشر در ایران، از زمان شروع به کار دولت یازدهم ایران، بدتر شده‌است.

گفتنی است، سازمان های بین المللی طی سال های گذشته با در نظر گرفتن مطامع برخی دولت ها ضربات جبران ناشدنی ای بر اعتماد مردم جهان نسبت به اعتبار این سازمان ها زده اند. ملت ها همواره سوال می کنند که آیا این نهادهای ظاهرا بین المللی به حجم جنایات دولت آمریکا، آل سعود و رژیم جعلی اسراییل علیه بشر نیز واکنشی نشان می دهند یا فقط به دنبال ایجاد محدودیت برای کشورهای مستقل از نظم ظالمانه موجود هستند؟




انتهای متن/

یکشنبه, 20 تیر 1395 ساعت 14:41

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید