تضعیف دمشق و بازی صهیونیست ها
پشت پرده ترور نخبگان در سوریه

تعدادی از دانشمندان بزرگ ، افسران ، فرماندهان ، خلبانان ، دانشگاهیان و مخترعان رشته های مختلف از زمان آغاز بحران سوریه ترور شده اند .

به گزارش دیده بان،خالد الاسعد رئیس سابق اداره آثار باستانی و موزه های تدمر و متولد سال 1934 میلادی 9 سال قبل از کشته شدن، کتابی با عنوان " زنوبیا ، ملکه تدمر و شرق" در 14 فصل تألیف کرده بود و با شهادتش در روز 18 اوت 2015 پانزدهمین فصل کتابش را نوشت .

جسد بی سر خالد الاسعد از ستون یکی از خیابان های شهرش تدمر آویزان شد و اتهاماتی که داعش به وی نسبت داد ، همکاری با نظام حاکم و روابط دوستانه با یکی از افسران ارتش سوریه و مشارکت در کنفرانس های " کفرآمیز" بود .
پرفسور "فین اُوِه ویدبِرگ -هانسن استاد زبان های شرقی باستان دانشگاه آرهوس دانمارک در تألیف کتاب "زنوبیا ، ملکه تدمر و شرق " مشارکت کرده بود و این کتاب حاوی تاریخ حکومت ملکه زنوبیا بر سرزمین تدمر است . الاسعد در تألیف این کتاب از سنگ نوشته های آرامی ، سکه های دوران زنوبیا و کاوش های باستانی استفاده کرده بود. الاسعد از زمان انتصابش به ریاست اداره آثار باستانی و موزه های تدمر در 33 سال پیش شخصاً ناظر بر کاوش های باستانی بود .
کتاب "زنوبیا ، ملکه تدمر و شرق" سال 2006 به دو زبان عربی و دانمارکی منتشر شد که الاسعد در یکی از فصول مهم این کتاب به تشریح معنی اسم آرامی " تدمر " می پردازد و از سکونت یک ملت در سرزمین تدمر و برخورداری آنها از مجلسی به نام مجلس سنا خبر می دهد .
هم اکنون سؤال اینجاست که چه کسی از این همه انفجار تروریستی ، ترور و تخریب نفع می برد؟ و چه کسانی از ترور نیروهای نخبه سوریه و تلاش برای عقب نگه داشتن این کشور سود می برند؟ تعدادی از دانشمندان بزرگ ، افسران ، فرماندهان ، خلبانان ، دانشگاهیان و مخترعان رشته های مختلف از زمان آغاز بحران سوریه ترور شده اند .
چهار مهندس انرژی هسته ای و برق سوریه روز 10 نوامبر 2014 با اتوبوس راهی محل کار خود در منطقه برزه در حومه دمشق بودند که در مسیر حرکت ترور شدند و منابع رسمی معتقدند که جبهه النصره عامل این ترور بود و این در حالیست که جبهه النصره در جنوب سوریه از حمایت اسرائیل برخوردار است .
دکتر اوس عبدالکریم خلیل دانشمند هسته ای و استاد دانشگاه بعث روز 28 سپتامبر 2011 در حمص ترور شد و چند روز پیش از آن نیز دکتر نائل الدخیل رئیس دانشکده پتروشیمی دانشگاه حمص ، محمد علی عقیل استاد دانشکده مهندسی معماری دانشگاه بعث و دکتر حسن عید رئیس بخش جراحی سینه بیمارستان ملی حمص ترور شده بودند.

عیسی عبود کوچکترین مخترع جهان نیز روز 17 آوریل 2011 ترور شد . این جوان یکی از نخبه های سوریه بود و سال 2000 جایزه سازمان بین المللی مالکیت فکری (ویپو) را برای موضوع " ذخیره کردن اطلاعات در سلول زنده " به دست آورده بود .
شش خلبان و 4 افسر فنی یکی از پایگاه های هوائی ارتش سوریه هم روز 25 ژانویه 2011 ترور شدند و طبق اعلام منابع نظامی اسرائیل ؛ نیروهای گروه " ارتش آزاد سوریه " با کمین کردن در شرق تدمر این خلبان ها و افسران را ترور کردند.
وقایعی که هم اکنون در سوریه اتفاق می افتد ، بسیار شبیه وقایع دهه هشتاد است هر چند ابزارها و نام های این زمان با آن زمان فرق می کند. اخوان المسلمین در آن زمان با صدور بیانیه های رسمی و موثق حملات تروریستی را به عهده می گرفت؛ هم اکنون نیز دست داشتن در حملات تروریستی مشابه را نَه تنها انکار نمی کند بلکه به این موضوع افتخار هم می کند.

ترور نخبگان رشته ها و تخصص های مختلف سوریه نشان می دهد که هدف از همه این ترورها تأمین منافع اسرائیل و تضعیف کشورهای عربی است .
در این راستا می توان به گفته جبران خلیل جبران نویسنده معروف لبنانی اشاره کرد که می گوید : اگر فقط آنچه را که نور روشن می کند ، می بینی و فقط آنچه را که امواج به گوشَت می رساند ، می شنوی ؛ حقیقتاً نابینا و ناشنوا هستی. 

السفیر لبنان




انتهای متن/

شنبه, 31 مرداد 1394 ساعت 12:56

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید