مشی کور خرابکاری
از حمله به سفارت آمریکا تا آرزوی حضور در آمریکا!

تلاش منافقین تنها به ورود 100 تن از اعضایشان به خاک آمریکا منتج شد که آنها همگی از عناصر جدید و یا فرزندان اعضا بودند که هیچ خطری برای آمریکایی ها به لحاظ اقدامات فرقه گرایانه نداشتند.

به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، گروهک تروریستی منافقین پیش از انقلاب اسلامی،هیچگاه خطری جدی برای براندازی حکومت پهلوی به حساب نمی آمد و به روایت اسنادی همچون اسناد لانه جاسوسی،آمریکایی ها همواره به این مسئله اذعان می کردند و در عین حال اعضای سست عنصر این گروهک را برای هدایت و پیاده سازی برنامه های خود بر می گزیدند.

منافقین در نهایت امر برای رژیم پهلوی تعدادی خرابکار به حساب می آمدند که در چند اقدام جدی توسط ساواک،اثری از آنها در فضای اجتماعی باقی نماند.

بدلیل رویکرد ضد آمریکایی عناصر پیش از انقلاب منافقین و تا قبل از زد و بند رجوی با سرویس های جاسوسی غربی در جهت حمله به جریان انقلاب اسلامی،منافقین اقداماتی را علیه آمریکایی ها و موسسات ایشان در ایران صورت می دادند که طی سالهای اخیر بالاخص تجاوز آمریکا به عراق تمام تلاششان را در جهت محو آثار خرابکاری ایشان نسبت به آمریکایی ها صورت پذیرفت.

اگر جه پس از حضور منافقین در عراق بعنوان یکی از بازوهای ارتش عراق ،در معادلات درونی سازمان نمادهای بعضا ضد آمریکایی همچون یک سرود و تعدادی پوستر دیده می شد اما تمامی اقدامات سازمان در جهت منافع آمریکایی ها در تقابل با انقلاب اسلامی خلاصه می شود.

آنچه در این متن مد نظر است ارائه اقدامات خرابکاران اعضای سازمان در زمان پیش از انقلاب است که منافقین در سالهای اخیر از تمامی منابع خود حذف کرده اند و می تواند برای جوانان و نوجوانان نسل حاضر که تقریبا اطلاع کافی از ماهیت تاریخی منافقین ندارد،جالب توجه باشد.

 

وقایع و فعالیت های مربوط به سازمان مجاهدین خلق، از 1960

 

6 سپتامبر 1965 بنیانگذاری سازمان مجاهدین خلق

مه 1972 تلاش برای کشتن ژنرال هارولد پرایس، حمله به ایستگاه پلیس تهران، مجله این هفته، دفتر اطلاعات آمریکا، هتل اینترناسیونال، انجمن ایران و آمریکا، مقبره رضا شاه، و دفاتر جنرال موتورز، پپسی کولا، و شرکت نفت مارین

اوت 1972 بمب گذاری در سفارت اردن، کشتن رئیس پلیس تهران

اوایل سپتامبر 1972 بمب گذاری در مرکز سازمان دفاع غیر نظامی، ایمپیریال کلاب، فروشگاه شهرداری، محل نمایشگاه اداره صنایع نظامی، و مرکز تسلیحات پلیس در قم.

ژوئن 1973 کشتن کلنل آمریکایی لوئیز هاوکینز، بمب گذاری در ساختمان خطوط هوایی پان آمریکن، شرکت نفت شل، سینما رادیوسیتی، هتل اینترناشینال، و یک شرکت صادرات.

فوریه 1974 حمله به ایستگاه پلیس در اصفهان

آوریل 1974 بمب گذاری در دفاتر بانک عمران، شرکت نفت پان آمریکن، و ورودی سفارت بریتانیا؛ تلاش برای بمب گذاری در مرکز ساواک در دانشگاه تهران

اواخر ژوئن 1974 بمب گذاری در پست ژاندارمری در تهران و دفاتر شرکت آمریکایی ITT

مارس 1975 کشتن نگهبان زندان کمیته

مه 1975 کشتن کلنل های نیروی هوایی آمریکا جک ترنر و پل شافر بعلاوه یک افسر نیروی هوایی ایران

3 ژوئن 1975 کشتن یک کارمند ایرانی سفارت آمریکا در تهران

28 اوت 1976 کشتن سه پیمانکار آمریکایی که با ارتش ایران کار میکردند

 

در تمامی این اقدامات تنها مشی کور خرابکاری قابل برداشت است که حاصلی فراگیر برای کمک به نهضت اسلامی نداشت.نکته جالب توجه این است که شبکه های ماهواره ای فارسی زبان طی سالهای اخیر تلاش فراوانی را ترتیب داده اند تا منافقین را طیف قالب انقلابی پیش از سال ۱۳۵۷ نشان بدهد و این در حالی بود که عمده اعضای سازمان که حدود 80 نفر بودند تا دو ماه پیش از انقلاب اسلامی در زندان به سر می بردند و ساواک که می دانست آنها در مقابل انقلاب خواهند ایستاد دست به آزادی آنها زد.

گفتنی است پس از طی مراحل اخراج تدریجی منافقین از عراق نیز،اعضای این گروهک تروریستی تلاش گسترده ای را از طریق لابی صهیونیستی در کنگره آمریکا سامان دادند تا بتوانند باقیمانده هایشان در عراق را به آمریکا منتقل کنند،اما تمام تلاش منافقین تنها به ورود 100 تن از اعضایشان به خاک آمریکا منتج شد که آنها همگی از عناصر جدید و یا فرزندان اعضا بودند که هیچ خطری برای آمریکایی ها به لحاظ اقدامات فرقه گرایانه نداشتند.




انتهای متن/

چهارشنبه, 31 تیر 1394 ساعت 09:00

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید