چاپ کردن این صفحه

اقدامات تاریخی جریان منافقین
"نفاق جدید" در تشابه اقدامات و ادبیات

نفاق جدید و بهره گیری های آن از اقدامات منافقین؛چه در ادبیات و چه در اقدامات سیاسی؛ می تواند دستاویزی برای تنبه افرادی باشد که ناخواسته اسیر آن شده و هزینه هایی را متحمل شدند.

به گزارش موسسه راهبردی دیده بان، اقدام منافقین در۳۰ خرداد ۱۳۶۰ و اعلام جنگ مسلحانه در مقابل انقلاب اسلامی، مواجه تاریخی ملت با این گروهک تروریستی را چنان رقم زد که لانه های تیمی را نیز برای ایشان نامل ساخت.

منافقین همواره از ابتدای پیروزی انقلاب تلاش گسترده ای برای ایجاد همگرایی میان جریان های معاند غیر اسلامی داشتند و این تلاش را پس از ۳۰ خرداد ضمن علنی کردن،با راه اندازی شورای مقاومت عینیت دادند.

آنجه در رویه منافقین و سایر جریان های معاند را نباید مغفول بگذاریم، ضعف گسترده ایشان در مولفه های گفتمانی، نیروی انسانی و توانمندی همه جانبه در تقابل با انقلاب اسلامی است و در تمامی مراحل اقدامات ایشان دست سرویس های جاسوسی آمریکا،انگلیس و فرانسه دیده می شود.

به جرئت می توان اذعان کرد که خط همگرایی میان گروه های معاند انقلاب برای ایجاد مشتی قوی و در پس آن ضربه به نظام جمهوری اسلامی هیچ گاه خاموش نشد و البته کارائی فراگیری برای پیاده سازی نداشته است.

از این رو آنچه مد نظر است، شکلگیری یک ادبیات مشترک میان گروه های معاند انقلاب در برهه های مختلف است و البته ار آنجا که این گروه ها همواره به دنبال این مسئله بوده اند تا دیگران را به زیر هژمونی خود بیاورند ، دعواهایی سوری از ایشان دیده می شود.

آنچه مد نظر است اعلامیه ای می باشد که از سوی منافقین پس از ۳۰ خرداد ۱۳۶۰ در نشریه مجاهد منتشر شده است و ما شاهدیم که سه دهه بعد چنین شعار و ادعایی از سوی عده ای دیگر شنیده می شود.

 

 

04B

 

نکته ای که نباید از آن غفلت کنیم این است که "نفاق" یک جریان فکری است، که به برکت انقلاب اسلامی در گروهی که تمام شاخص های آن را داشت متبلور شد و خود را به نمایش گذاشت،اما نفاق جدید و بهره گیری های آن از اقدامات منافقین؛چه در ادبیات و چه در اقدامات سیاسی؛ می تواند دستاویزی برای تنبه افرادی باشد که ناخواسته اسیر آن شده و هزینه هایی را متحمل شدند.

 




انتهای متن/

در همین زمینه بخوانید:

شنبه, 14 شهریور 1394 ساعت 11:00