ابزار خبرسازی آمریکایی ها
"منافقین" ابزار خبرسازی و حمله به سفارتخانه ها

در پی حملات مکرر به سفارت ها و نمایندگی های جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف،مدعیان حقوق بشر هیچ واکنشی از خودشان نشان ندادند و هیچ یک از اعضای شورای امنیت سازمان ملل نیز بانی این مسئله نشد که قطعنامه ای علیه دشمنان جمهوری اسلامی تصویب شود.

به گزارش دیده بان،شواهد موجود در مسئله حمله به سفارت عربستان در تهران نشان داده که رابطه ای دوسویه بین حمله کنندگان و عوامل سعودی، برای پیش دستی رژیم آل سعود در برهم زدن روابط دیپلماتیک وجود دارد.

این جریان سازی علیه جمهوری اسلامی در فضایی رخ داد که غربی ها در برهه های مختلف و در پی حملات مکرر به سفارت ها و نمایندگی های جمهوری اسلامی در کشورهای مختلف هیچ واکنشی از خودشان نشان ندادند و هیچ یک از اعضای شورای امنیت سازمان ملل نیز بانی این مسئله نشد که قطعنامه ای علیه دشمنان جمهوری اسلامی تصویب شود.

در حالی که ابزار کشورهای مانند آمریکا برای فشار به سفارت های ایران در کشورهای اروپایی گروهک منافقین بود، در هیج یک از اقدامات سیاسی مدعیان حقوق بشر و حامیان سعودی نشانه ای از محکومیت حمله به سفارت های جمهوری اسلامی در برهه های مختلف دیده نمی شود.

پس از خبرسازی های منافقین در خصوص حمله برخی افراد معلوم الحال به سفارت عربستان، عناصر جداشده ی این فرقه به پاسخگویی و تقابل با آن پرداختند،در همین راستا بخشی از نوشته های ایشان را می خوانیم:

فرقه ی رجوی به جای نام بردن از اعدام شیخ نمر ومحکوم کردن آن، ماجرای حمله به ساختمان سفارت را در ابعاد زیاد در رسانه هایش بازتاب می دهد. همچنین، شادی سازمان از اخبار قطع روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان و چند دولت دیگر به وضوح در نگاه اول به رسانه هایش نمایان می شود. در حالی که نهادهای حقوق بشری و برخی دولت ها اعدام شیخ نمر را محکوم کرده اند --که در سایت های سازمان بازتابی ندارد-- محکوم کردن حمله به سفارت عربستان در ایران به انحاء مختلف مورد استفاده تبلیغاتی مجاهدین قرار گرفته است.

همچنین، خود سازمان مجاهدین خلق سوابق تاریکی از حمله به سفارت ها دارد. عوامل مجاهدین در 1993 در حملاتی همزمان به سیزده سفارتخانه ی جمهوری اسلامی در سراسر دنیا خساراتی به ساختمان سفارت خانه ها وارد کردند و کارمندان ها را مورد ضرب و شتم قرار دادند که تصاویر و فیلم هایی از این حملات موجود است.
برای درک رابطه ی استراتژیک میان فرقه ی رجوی و عربستان سعودی ، نیاز چندانی به تحقیق و کاوش نیست. چنانچه در حادثه منا نیز که بیش از پانصد نفر از هموطنان ما کشته شدند، رسانه های سازمان نه پیام تسلیتی منتشر کردند ونه ابراز همدردی با بازماندگان حادثه کردند و صد البته نه مقامات عربستان را محکوم کردند.
وقایع اینچنینی همواره روشنگر ماهیت فریبکارانه و ریاکارانه ی مجاهدین خلق بوده اند .در طول تاریخ مجازات اعدام در جوامع و ادیان مختلف موضوعی چالش برانگیز بوده است و توافق بر سر لزوم یا حذف آن کار آسانی نبوده است اما رجوی چنان مصرانه دم از حذف مجازات اعدام می زند که هم آوایی او با عربستان سعودی که ید طولایی در اعدام و نقص عضو مجرمین و متهمین به حق و یا به ناحق دارد بسی مضحک به نظر می رسد.

از سوی دیگر ما سالیان دراز شاهد حذف درون سازمان افراد در سازمان بودیم که معلوم نیست مسعود رجوی و مریم قجر چه نامی برای آن بر می گزینند.




انتهای متن/

شنبه, 19 دی 1394 ساعت 10:12

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید