منافقین، پدر داعش هستند
از منافقین تا داعش در مراسم ایران قربانی تروریسم

در بیانیه مراسم ایران قربانی تروریسم از منافقین تا داعش اعلام شد که برای تقابل با این پدیده شوم و دست یافتن به جهانی عاری از خشونت و ترور در همه ابعاد آن، نیازمند عزمی راسخ از سوی مجامع بین المللی با حضور همه کشورها

به گزارش دیده بان، در پایان مراسم ایران قربانی تروریسم از منافقین تا داعش که صبح امروز (چهارشنبه، 8 شهریورماه) در محل سالن مشروطه مجلس شورای اسلامی با حضور مسعود پزشکیان و علی افراشته، خانواده های شهدای هفتم تیر، شهدای هشتم شهریور ، شهدای هسته ای ، شهدای حمله تروریستی به مجلس و سایر خانواده شهدا حضور داشتند، بیاینه ای در محکومیت ترور و تروریسم قرائت شد، که متن آن به شرح زیر است:

ایران قربانی تروریسم است. این یک ادعا و یک شعار سیاسی نیست؛ بخشی از واقعیت تاریخی کشورمان است. تروریسم یک خطر جدی است، نه تنها برای کشور ما، بلکه برای تمام جهان، ابزار وحشت آفرینی گروه های ضد مردم و فرصتی برای خودنمایی تروریسم دولتی و برهم زننده امنیت و مخل آرامش انسان هاست.

جمهوری اسلامی ایران از فردای پیروزی انقلاب، قربانی تروریسم گردید؛ به طوری که در این راه پرتلاطم، کوچه و خیابان های شهرهای کشور عزیزمان شاهد ریخته شدن خون 17000 تن از بهترین فرزندان خود بود.

گروهک های معاند و معارض نظام از منافقین کوردل تا گروه هایی که با داعیه تجزیه طلبی به نام خلق و با قساوت و بی رحمی دست به اقدامات تروریستی زدند. امروز نیز بازماندگان خلف آنان با بهانه قرار دادن اختلافات مذهبی همان شیوه را در پیش گرفته اند؛ به گونه ای که می توان منافقین را به حق پدر داعش دانست.

تروریسم در ایران پدیده ای بدون مرز بوده و تمام آحاد ملت را در برگرفته است؛ از دولتمردان تا مردمان عادی، سیاستمداران، عالمان و دانشمندان، زنان و کودکان بی پناه، مرزداران، دانشگاهیان و روحانیون، اهل سنت و شیعه در لیست ترور جای دارند.

اما امروزه شاهد این هستیم که با تبلیغات مسموم دشمنان نظام اسلامی از گروهک های معاند تا کشورهای استکباری، ایران که خود یکی از بزرگترین قربانیان تروریسم در جهان است را کشوری حامی تروریسم قلمداد می کنند. این مظلومیت تا جایی ادامه می یابد که خون به ناحق ریخته شده فاطمه چهار ساله و پیرمرد هفتاد ساله در گزارش به اصطلاح حقوق بشری سازمان ملل متحد جایگاهی ندارد.

ما خانواده های قربانی تروریسم در ایران اعتقاد داریم برای تقابل با این پدیده شوم و دست یافتن به جهانی عاری از خشونت و ترور در همه ابعاد آن، نیازمند عزمی راسخ از سوی مجامع بین المللی با حضور همه کشورها می باشیم. همچنین بر خود فرض می دانیم به جامعه جهانی و نهادهای بین المللی یادآور شویم که می شود با عکس العمل به هنگام و عمل به تعهدات بین المللی و اعتراض به سیاست های زورمدارانه و یکجانبه گرایانه قدرت های بزرگ از برافروخته شدن آتش اقدامات تروریستی جلوگیری نمود./خانه ملت




انتهای متن/

چهارشنبه, 08 شهریور 1396 ساعت 14:33

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید