شرح مصاحبه با 3 داعشی
دسترسی آسان رسانه های ضد ایرانی به عناصر داعش

دستگاه های جاسوسی غربی با پوشش رسانه هایشان در ارتباطگیری با عناصر تروریست موفق هستند اما نحوه این ارتباط گیری را بیان نمی کنند.

به گزارش دیده بان، رسانه های فارسی زبان ضد ایرانی هر از گاهی ارتباط پشت پرده شان با سرویس های جاسوسی و دسترسی آسانشان به عناصر گروهک های تروریستی را به نمایش می گذارند.

در تقسیم وظایف کشورهای غربی برای بحران آفرینی در خاورمیانه با محوریت سوریه، آلمانی ها همواره پشتیبانی جاسوسی و اطلاعاتی معارضین سوری و داعش را بر عهده داشته اند و این امر بر کسی پوشیده نیست.

در این راستا سایت آلمانی اشپیگل مدعی گفتگوی سه تن از عناصر داعشی شده است که ضمن دارا بودن برخی پیام ها برای مردم اروپا، نشان از آن دارد که دستگاه های جاسوسی غربی با پوشش رسانه هایشان تا چه اندازه در ارتباطگیری با عناصر تروریست موفق هستند اما نحوه این ارتباط گیری را بیان نمی کنند.

مشروح متن منتشر شده در اشپیگل به شرح زیر است:

 

استقبال داعشی ها از افزایش حضور اروپایی ها در سوریه و عراق

اولین جهادگرای جوان وابسته به گروه داعش می​گوید "بسیار خوشبخت" است که آلمان نیز وارد جنگ سوریه شده است. خبرنگار اشپیگل آنلاین موفق شده است با این جهادگرای عضو گروه داعش که در منطقه مرزی بین ترکیه و سوریه مستقر شده، تلفنی صحبت کند.

 

Capture

 

کارشناسان یا مقامات امنیتی؟

کارشناسان ملاقات با اعضای گروه داعش را بویژه پس از قتل دو روزنامه​ نگار سوری در "سانلی اورفای" ترکیه به دلایل امنیتی توصیه نمی​کنند. اشپیگل آنلاین می​نویسد تا چندی پیش نیز مصاحبه حضوری امکان پذیر بود اما اکنون بیم دزدیده شدن و باج​گیری بیشتر شده است.

این جهادگرای تونسی که حدود ۲۰ سال دارد، یک سال است در صف گروه داعش می​جنگد. او به خبرنگار اشپیگل آنلاین در استانبول گفته است "آلمان رسما اکنون موضع‌گیری کرده و دشمن ماست". او مدعی است: «آلمان موضعی مخالف اسلام دارد. هرچه تعداد کشورهایی که وارد جنگ می​شوند بیشتر شود وضعیت ما نیز بهتر می​شود، زیرا که در اصل دو طرف وجود دارد: مسلمانان و کفار.»

 

 اسلام برای اروپایی ها صرفا در تفکر داعش خلاصه می شود؟

یک جوان ۲۵ ساله افغان که در صفوف گروه داعش می​جنگد هم به خبرنگار اشپیگل می​گوید: «فقط خلافت داعش، اسلام ناب و واقعی را نمایندگی می​کند و باید با بقیه گروه​های رقیب هم مثل کفار غربی مبارزه شود.»

"ما را می توان کشت ولی باورهای ما را نه"

سومین جهادگرا که اشپیگل آنلاین موفق شده است با او صحبت کند یک جوان بلژیکی ۲۹ ساله است. وی عقاید خود را این گونه بیان کرده است: «پس از حملات پاریس دنیای غرب به وحشت افتاد. زندگی در بروکسل چندین روز از ترس فلج و مختل شده بود. بسیاری از کشورها درباره سیاست خود در سوریه دچار اختلاف شده​ اند. ترکیه و روسیه در آستانه یک جنگ قرار گرفته​ اند. در فرانسه راست گرایان قوی شدند.»

این جوان تروریست در ادامه به سخنان دونالد ترامپ و "لفاظی​های ضد اسلام" هم او اشاره کرده و افزایش اسلام‌هراسی در اروپا از جمله در آلمان را نشانه "قوی​تر شدن دشمنان اسلام" خوانده است.

او ادامه داده است: «مسلمانان اکنون دشمنی کافران را احساس می​کنند. این را می​توان در حملاتی که علیه مسلمانان انجام می گیرد دید ولی ما پیروز می​شویم.»

اشپیگل آنلاین در ادامه گزارش خود آورده است که هدف گروه "داعش" تقسیم دنیا به دوست و دشمن است.

تقسیم تمام دنیا به مسلمانان و کفار. هدف جهادگران "داعش" درست همین است. در جنگ بین نیکی و بدی به باور آنها ایدئولوژی افراطی آنهاست که باید پیروز شود.

 

تاکید بر ایدئولوژیک بودن ماهیت داعش بجای مزدوری!

این جنگجوی بلژیکی تاکید می​کند: «ما را می توان کشت ولی باورهای ما را نمی​توان نابود کرد.»

آنگونه که معلوم می​شود قدرت گرفتن احزاب راست​گرا در اروپا هم به کمک گروه داعش شتافته است و ادعای آنها را که می‌گویند غرب ضد اسلام تقویت می‌کند.

شبه‌نظامیان "داعش" می​گویند که آنها صحبت​های نامزدهای دور نخست انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بویژه دونالد ترامپ را به دقت دنبال می​کنند.

آنها بویژه سیاست اتحادیه اروپا در قبال پناهجویان را برای اهداف تبلیغاتی خود استفاده می​کنند و در این بین فراموش می​کنند که همین پناهجویان از دست آنها فرار کردند.




انتهای متن/

شنبه, 28 آذر 1394 ساعت 09:27

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید