چاپ کردن این صفحه

وقتی ضد انقلاب هم به تحریم ها و دروغ گویی آمریکا اعتراض می کند

موضوع گیری یکی از دبیر کل های حزب دمکرات در مقابل تحریم های آمریکا بر ضد مردم ایران

چندی پیش در جلسه عناصر حزب منحله دموکرات کردستان در فنلاند، خالد عزیزی دبیرکل پیشین حزب دموکرات حضور داشته که در مورد تحریم های جدید آمریکا در قبال ایران اظهار نظر کرده است.

هشتمین دبیرکل حزب دموکرات که در زمان دبیر کلی اش در سه کنگره 14 و 15 و 16 این حزب با قبول اکثریت اعضا دبیر کل این حزب بوده است و با سابقه مسئولیت های مختلف در حزب دموکرات از جمله ریاست بین الملل، از با سابقه ترین و شناخته شده ترین نفرات دموکرات محسوب می شود، به صراحت از تصمیم آمریکا انتقاد کرده است.

وی در این جلسه تحریم های آمریکا را مستقیماً علیه ملت ایران دانسته و تأکید کرده که تحریم ها هیچ گاه به حکومت ایران صدمه ای نزده و نخواهد زد.

خالد عزیزی در ادامه با استناد به تأثیر تحریم بر ملت ایران، آمریکایی ها را دروغگوهایی خوانده است که علیرغم اعلام حمایت از مردم ایران همواره اقداماتی را علیه ایرانی ها انجام می دهند.

دبیرکل پیشین حزب دموکرات همچنین آمریکا را غیر قابل اعتماد دانسته و در همین رابطه به سوابق اقدامات دولت های آمریکا در خالی کردن پشت بارزانی، شکست شورش شیخ محمود، شکست قاضی محمد و شکست شورش شیخ سعید پیران در ترکیه اشاره کرده است.

وی در همه این موارد ضمن اشاره به شیطنت ها و بد عهدی های آمریکا، یادآور شده است که آیا اینهمه مصداق برای اینکه باور کنیم آمریکایی ها دروغگو و غیر قابل اعتمادند، کافی نیست؟

خالد عزیزی بعد از طرح مسئله آمریکا، راه حل آنچه که او آن را «اختلاف کردها با جمهوری اسلامی ایران» خوانده است، مذاکره دانسته و بیان داشته است: «جمهوری اسلامی با جنگ ضعیف نمی شود و جنگ و خونریزی کاربردی ندارد. کرد هاخودشان باید با مذاکره با جمهوری اسلامی مشکلاتشان را حل کنند».

اما این نظرات گویا دیگر رؤسای حزب منحله دموکرات را سخت برآشفته و از ترس آنکه این موضع گیری ها در آینده حمایت های آمریکا از این حزب اخلال ایجاد نماید، به خالد عزیزی تاخته اند که وی حق نداشته است از زبان حزب دموکرات صحبت کند.

در همین رابطه مصطفی مولودی دبیر کل وقت حزب دموکرات به همراه اعضای دفتر سیاسی این حزب با تشکیل جلسه اضطراری به انتقاد از خالد عزیزی پرداخته اند.

به دنبال این جلسه، خالد عزیزی دوباره به موضع گیری پرداخته و ضمن اعلام اینکه سخنانش اظهار نظرهای شخصی وی بوده است، عنوان نموده که به حرفهایی که زده اعتقاد دارد و از گفته هایش پشیمان نیست.

اما همین انتقادات سبب شده تا خالد عزیزی در کنار واکنش به جلسه اضطراری حزب، به سوابق رفتارهای سران فعلی و اعضای دفتر سیاسی اشاره کرده و ضمن بر شمردن تقاضاهای این افراد برای مذاکره با جمهوری اسلامی و همچنین حمایت های آنان از مذاکره با ایران در زمان دبیر کلی خودش، به تغییر رفتارهای این افراد معترض شده است.

در مجموع آنچه که از این اختلاف نظرها و انتقادات سران حزب منحله دموکرات بر می آید، آن است که حتی اعضای اپوزیسیون و ضد انقلاب هم در تحلیل های خود نمی توانند بد عهدی، دروغگویی و اقدامات دولت آمریکا علیه ملت ایران را انکار کنند و آنچه که برخی از آنها را مجبور به سکوت و عدم موضع گیری می کند، صرفاً منافع شخصی و حزبی است که وابسته به حمایت های آمریکایی ها بوده و هست.




انتهای متن/

چهارشنبه, 19 تیر 1398 ساعت 12:29