محکومیت توافق سازش در امارات

جمعی از فعالان اماراتی در بیانیه‌ای اقدام حاکمانشان در سازش با رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کردند

به گزارش دیده بان شماری از شخصیت‌های برجسته اماراتی با صدور بیانیه‌ای اقدام حاکمانشان در سازش با رژیم صهیونیستی و امضای توافقنامه ننگین با این رژیم را مغایر با قانون شماره 15 اتحاد برای سال 1972 درباره تحریم (رژیم) اسرائیل دانستند.

در این بیانیه آمده است:

توافقنامه سازش، نقض قطعنامه‌ها و اجماع شورای همکاری خلیج (فارس)، اتحادیه عرب، سازمان همکاری اسلامی و حتی قطعنامه‌های سازمان ملل محسوب می‌شود.

علاوه بر آن مخالفت آشکار و اعلام‌شده ملت فلسطین با این توافقنامه که در مواضع سازمان آزادیبخش فلسطین، تشکیلات خودگردان فلسطین و تمام گروه‌های مقاومت نمود پیدا کرده نیز مشخص است.

این توافقنامه تمام ظلم‌هایی را که به ملت فلسطین به‌طور مستمر وارد شده است و فداکاری‌های مستمر این ملت را نادیده گرفته است و حقوق تاریخی آن را در سرزمین و تعیین سرنوشتش پایمال می‌کند.

در مقابل در حالی به رژیم اشغالگر و نژادپرست اسرائیل جایزه داده می‌شود که قبضه خود را بر خاک فلسطین تکمیل و قدس را به‌عنوان پایتخت دولت یهودی به‌رسمیت شناخته و زمینه را برای تعرض به مسجد الاقصی فراهم آورده است.

تمام کشورهای عضو شورای همکاری و ملت‌های عربی و آزاد متفقاً بر رد این توافقنامه که به پایمال‌شدن حقوق فلسطینیان منجر می‌شود، تأکید دارند.

تبلیغات رسانه‌های محلی امارات در حمایت از این توافقنامه با این ادعا که مانع پیشروی اشغالگران خواهد شد و فرصت برگزاری نماز در مسجد‌الاقصی را فراهم خواهد کرد، بهانه‌هایی واهی بیش نیست؛ زیرا سازش به‌معنای اعتراف حق اسرائیل در این سرزمین است و دولت امارات این حق را ندارد.

این سازش رخنه‌ای به فرهنگ ، ارزش‌ها و اقتصاد امت و دادن پوششی رسمی به دشمن است، در مقابل چه دستاوردی کسب‌شده یا برای مسئله فلسطین و امارات متحده عربی در این توافق به دست خواهد آمد؟

سکوت ملت امارات به‌معنای پذیرش این توافقنامه و اقرار به آن نیست، همان طور که برای همگان مشخص است در امارات متحده عربی هیچ حاشیه‌ای برای آزادی بیان وجود ندارد، هر کسی که مخالف سیاست دولت باشد در معرض تعرض و زندان قرار می‌گیرد و باید با تهمت‌های باطلی که منجر به دهها سال زندان و جرایم مالی هنگفت تا نیم میلیون درهم است مواجه شود.

امروز اگر ملت بزرگوار امارات از حاشیه کمی از آزادی بیان هم برخوردار می‌بود تردید در برگزاری تظاهرات محکوم‌کننده تجاوز صهیونیستی به غزه به خود را نمی‌داد و در جمع‌‌آوری کمک برای حمایت از ملت فلسطینی کوتاهی نمی کرد.

از آن‌چه گفته شد و با الهام گرفتن از تجارب سابق امارات مانند "کمیته مقاومت در برابر سازش امارات با دشمن اسرائیلی" که همزمان با انتفاضه مسجد الاقصی در سال 2000 تشکیل شد و نمادی از مخالفت با سازش و هر نوع دیگر از روابط با دشمن صهیونیستی بود:

ما امضاکنندگانی که ناممان ذیل این بیانیه آمده است به‌نمایندگی از خود و ملت امارات مخالفت قاطع خود را با توافقنامه امضاشده با دشمن صهیونیستی اعلام و تأکید می‌کنیم این توافقنامه به‌نمایندگی از مردم امارات نبوده است.

همچنین تأکید می‌کنیم که مردم امارات همچنان حامی و پشتیبان مسئله فلسطین و ملت برادر فلسطین خواهد بود، ملتی که حقوق آن نقض و سرزمینش از سوی رژیم تروریست صهیونیستی غصب شده است.

ما به همگان تأکید می‌کنیم که وادادگی در امت دیرزمانی به‌طول نخواهد انجامید و وعده الهی در پیش است.

امضاکنندگان:

1- دکتر یوسف خلیفه الیوسف استاد دانشگاه

2- سعید ناصر سعید الطنیجی رئیس مرکز گفتگو و پژوهش‌های الخلیج

3- علی حسن علی الحمادی ــ بازرگان

4- حسن احمد حسن الدقی دبیرکل حزب امت امارات

5- سعید خادم بن طوق المری بازرگان

6- ابراهیم احمد الشمسی الحمادی استاد دانشگاه

7- جاسم راشد الشامسی دبیرکل سابق

8- احمد محمد الشبیبه النعمیی نویسنده و فعال رسانه‌ای

9- محمد بن صقر یوسف الزعابی حقوقدان و مشاور قضائی

10- عثمان حسن احمد المرزوقی فعال حقوق بشر

 

 

 

13990629114539405212351710

 

 

 

 

 

منبع:تسنیم




انتهای متن/

یکشنبه, 30 شهریور 1399 ساعت 15:16

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید