حدادعادل مطرح کرد
صدای پای مجلس ششم در تبلیغات انتخاباتی!

کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: ادبیات جنجالی که حاکم بر مجلس ششم و فضای کشور بود را در تبلیغات انتخاباتی مجلس دهم می‌توان دید.

به گزارش دیده بان، غلامعلی حداد عادل سخنگوی شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان صبح امروز در آخرین مصاحبه مطبوعاتی خود قبل از انتخابات ۷ اسفند در خبرگزاری مهر، گفت: تبلیغات انتخاباتی آغاز شده و شاهد شور و هیجان و نیز انواع تبلیغات در رسانه‌های مکتوب و فضای مجازی هستیم.

وی با اشاره به اینکه اصولگرایی، وفادار ماندن به مبانی امام راحل و ادامه راه امام (ره) با رهبری مقام معظم رهبری و حفظ ارزش‌هایی است که ما را در انقلاب به پیروزی رساند، افزود: نه تنها اصولگرایی را در اعتقاد به سلسله اصول و ارزش‌های انقلاب می‌دانیم، بلکه آن را در ثبات قدم نسبت به اصول هم می‌دانیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در ۳۷ سال گذشته شاهد بودیم که عده‌ای اصولشان را متناسب با اقتضای کشور تنظیم کرده و در حقیقت اصل و اصولی ندارند.

حداد عادل گفت: یک روز متناسب با فضای کشور، سوسیالیست دوآتشه در اقتصاد شده و از اقتصاد دولتی برای رأی آوردن حمایت می‌کنند و یک روز همه حرف‌های گذشته را کنار گذاشته، تمایلات غرب‌گرایانه پیدا می‌کنند تا رأی بیاورند اما اصولگرایی مقابل چنین رفتاری در عالم سیاست قرار دارد.

این کاندیدای اصولگرا با اشاره به انتشار فهرست واحد اصولگرایان، گفت: وحدتی که در مرکز به وجود آمد، سبب شد در شهرستان‌ها و مراکز استان‌ها هم وحدت قابل توجهی میان اصولگرایان حاصل شود به طوری که در اکثر شهرها و استان‌ها توانستیم با ساز و کار وحدت‌گرایانه‌، نامزدهای مورد تائید ائتلاف اصولگرایی را معرفی کنیم.

رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در فهرست اصولگرایان حداقل ۱۰ نفر اقتصاددان دیده می‌شود که علاوه بر تحصیلات دانشگاهی و تخصص در اقتصاد، تجربه مدیریتی و قانونگذاری دارند؛ این نشانه اهتمام اصولگرایان به معیشت مردم است، ما معیشت را بخش اول شعار انتخاباتی خود قرار دادیم.

حداد عادل تصریح کرد: معتقدیم در دوران پسابرجام، مجلس قوی از نظر اقتصادی می‌تواند به دولت در زمینه اقتصاد کمک کند تا کشور به سویی که صرفه آن است، حرکت کند.

این کاندیدای انتخابات مجلس گفت: در شعارهای انتخاباتی و آنچه در فضای مجازی می‌گذرد، بداخلاقی و تخریب، دروغ و جنجال‌آفرینی به شدت احساس می‌شود.

وی تصریح کرد: من تجربه مجلس ششم را دارم. احساس می‌کنم صدای پای مجلس ششم در تبلیغات انتخاباتی مجلس دهم شنیده می‌شود. خوب است که ملت به یاد آورد آن روزهایی که مجلس ششم در کشور ایجاد کرده بود.

حداد عادل ادامه داد: ادبیات جنجالی که حاکم بر مجلس ششم و فضای کشور بود را در تبلیغات انتخاباتی می‌بینیم، باید افراد سیاسی یک انسجام منطقی میان آرای‌شان داشته باشند. نمی‌توان مدام نام رهبری را برد ولی در شعارهای تبلیغاتی از کسانی طرفداری کرد که به صراحت مقابل مقام معظم رهبری ایستادند.

گروه های سیاسی بهره ای از ایجاد شوک های انتخاباتی نمی برند

حداد عادل در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، در خصوص اقدام برخی جریانات سیاسی برای استفاده از چهره های بد سابقه در راستای افزایش رای خود در همایش های سیاسی شان گفت: این روش ها در دهه ۷۰ و ۸۰ استفاده شده و گروه های سیاسی بهره ای از این نوع ایجاد شوک ها در جامعه نمی برند.

وی این اقدامات را باعث صدمه به کشور خواند و گفت: شعار آقای روحانی اعتدال است و دولت خود را دولت راستگویان معرفی کرده است. اگر کسانی تحت عنوان حمایت از دولت و همسویی با دولت فضای انتخابات را گرفتار جار و جنجال کنند و روش هایی مانند روش های فتنه ۸۸ و فتنه ۷۸ را اعمال کنند، با اعتدال همخوانی ندارد.

دولت اجازه ندهد فتنه پشت نقاب اعتدال پنهان شود

وی از دولت آقای روحانی خواست اجازه ندهد فتنه پشت نقاب اعتدال پنهان شود.

وی این اقدام را ناشی از محاسباتی برای جلب آراء مردم خواند و گفت: مردم با بصیرت هستند و این روش ها را تجربه کرده اند. آزموده را آزمودن خطاست.

حداد عادل در پاسخ به سؤالی در خصوص عملکرد اقتصادی مجالس هفتم، هشتم و نهم، اظهار کرد: مجلس هشتم و هم مجلس نهم به مشکلات اقتصادی توجه داشته‌اند. در همین مجلس فعلی ما تعداد زیادی طرح و لایحه را به تصویب رساندیم که همه آنها در جهت رفع مشکلات اقتصادی است.

مجلس هشتم و مجلس نهم به مشکلات اقتصادی توجه داشته‌اند

وی افزود: مجلس هفتم از نظر اقتصادی برنامه‌های متعددی داشت. به عنوان مثال طرح تثبیت قیمت‌ها، یکی از برنامه‌های اقتصادی مجلس هفتم بود. اما گاهی در مورد این طرح آنچنان عنوان می‌شود که گویی این طرح صدمه‌ای به اقتصاد بوده است، ولی حقیقت این است که هر سال دولت‌ها به عنوان مبارزه با آلودگی هوا، قیمت سوخت خودرو را افزایش می‌دادند و بلافاصله با اعلام افزایش قیمت بنزین، همه قیمت‌ها به صورت مهارنشدنی بالا می‌رفت و مسئولین به جز خط و نشان کشیدن‌های لفظی و اظهار تأسف، هیچ کاری نمی‌کردند.

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان تاکید کرد: در نتیجه این اقدامات یک تورم بی‌جایی به علت افزایش قیمت بنزین در همه قیمت‌ها ایجاد می‌شد؛ یعنی دولت از افزایش قیمت سوخت بهره‌ای هم نمی‌برد. با اینکه درآمدی از افزایش قیمت بنزین کسب می‌کرد، اما به دلیل تورم ناشی از آن افزایش، هزینه‌هایش بالا می‌رفت.

حداد عادل تاکید کرد: ما وقتی دیدیم دولت برای جلوگیری از این تورم برنامه‌ای ندارد، در همان سال افزایش قیمت بنزین را متوقف کردیم و گفتیم با این کار تا شهریور سال بعد قیمت‌ها تغییر نکند و از این طریق دولت به صورت همزمان بتواند برای مهار تورم، برنامه‌ای داشته باشد. این یکی از کارهای مجلس هفتم بود.

وی یکی دیگر از کارهای مجلس هفتم را سهمیه‌بندی بنزین عنوان کرد و گفت: اگر این طرح به درستی اجرا شده بود، ما امروز گرفتار آلودگی هوا نبودیم و دولت هم مجبور نمی‌شد از خارج بنزین وارد کند. همچنین رفت و آمد هم در خیابان‌ها آسان‌تر می‌شد ولی متاسفانه این طرح را نه دولت قبل قدرش را دانست و نه دولت‌ بعدی. امروز این طرح به کلی فراموش شده است ولی از اقدامات شجاعانه مجلس هفتم بود.

اصولگرایان برنامه اقتصادی خود را برای مجلس دهم منتشر کردند

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان خاطرنشان کرد: افزایش صد درصدی حقوق بازنشستگان یکی دیگر از کارهای مجلس هفتم بود. در سال ۸۴ حداقل حقوق بازنشستگان ۱۱۹ هزار تومان بود، اما مجلس هفتم در بودجه سال ۸۵ این مبلغ را به ۲۰۰ هزار تومان رساند و دریافتی مستمری‌بگیران کمیته امداد و بهزیستی را دو برابر کرد؛ اینها بخشی از اقدامات ما در مجلس هفتم بود. البته مجالس بعدی هم فعالیت‌های اقتصادی داشتند.

حداد عادل در ادامه گفت: اصولگرایان برنامه اقتصادی خودشان را برای مجلس دهم منتشر کردند و اگر خبرنگاران مایل باشند ما تفصیل آن را در اختیارشان می‌گذاریم. البته این برنامه در رسانه‌ها منتشر شده است.

در دوران پسابرجام باید هدایت اقتصاد کشور در مسیر اقتصاد مقاومتی باشد

وی تصریح کرد: ما معتقدیم در دوران پسابرجام باید هدایت اقتصاد کشور در مسیر اقتصاد مقاومتی باشد و باید قویاً از سوی مجلس نظارت صورت بگیرد.

کاندیدای دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: نگرانی ما این است که در دوران پسابرجام با هجوم شرکت‌های اقتصادی غربی، اقتصاد ما از این چیزی که است، وابسته‌تر شود.

اصل برای اصولگرایان، فهرست ۳۰ نفره ائتلاف است/ دو حالت برای حضور همزمان در چند فهرست

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان در ادامه و در پاسخ به سوال خبرنگاری که مدعی دوگانگی در میان نامزدهای اصولگرا به دلیل حضور همزمان آنها در چند فهرست شده بود و نیز به عدم انصراف نامزدهای خارج از فهرست اشاره کرد، اظهار داشت: همیشه اینگونه است که وقتی فهرست اصلی ارائه می شود، ممکن است به طور استثنائی چند نفری هم بنا به دلایلی بخواهند تا روزهای آخر در صحنه انتخابات باشند.

حدادعادل ادامه داد: این چیزی نیست که بتوان افراد را با اجبار از حضور در صحنه انتخابات منصرف کرد و در فضای اصولگرایی نیز در کنار فهرست اصلی ممکن است چند نفری فهرست دیگری بدهند.

وی تصریح کرد: آنچه برای اصولگرایان اصل است، همان فهرست ۳۰ نفره است و حضور همزمان نامزدهای ائتلاف در فهرست های دیگر نیز دو حالت دارد؛ گاهی حضور در فهرست های سیاسی رقیب است که این مجاز نیست و گاهی حضور در فهرست هایی است که قشرهای مختلف مردم مثل ورزشکاران، صنعتگران و فرهنگیان منتشر می کنند که این نوع را نه می توان کنترل کرد و نه ممانعت از آن ضرورتی دارد.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان تاکید کرد: آنچه برای ما مهم بوده، این بوده است که اصولگرایان مرز خود را با دیگران روشن کنند و اینطور نباشد که کسی برای رأی آوری هم در فهرست اصولگرایان باشد و هم در فهرست اصلاح طلبان که چنین چیزی هم اتفاق نیفتاده است.

حدادعادل درباره مطرح شدن این ادعا که فهرست اصولگرایان بر اساس سهم‌خواهی بسته شده است، گفت: به هر حال باید به گونه‌ای کارهای خود را توجیه کنند، اما این کارها نتیجه‌ای ندارد.

اگر جلوی عوامل فتنه در داخل گرفته نمی‌شد، امروز آرامش نداشتیم

وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره مطرح شدن شعارهایی در همایش های انتخاباتی اصلاح طلبان که ارتباطی به وظایف مجلس ندارد، اظهار داشت: این روش ها برای رأی آوری است نه حل مشکلات مردم؛ با اینکه شعار برخی ها «آرامش» است، اما از کسانی حمایت می شود که بر هم‌زنندگان آرامش کشور بوده اند.

سخنگوی شورای ائتلاف اصولگرایان تاکید کرد: اگر فضای سیاسی آرام نباشد، موفق به حل مشکلات اقتصادی نمی شویم.

حدادعادل در همین رابطه توضیح داد: امروز بزرگترین امتیاز جمهوری اسلامی، امنیت و آرامش است و این آرامش را مدیون کسانی هستیم که پیکرهای آنان را به عنوان مدافعان حرم تحویل می گیریم.

وی ادامه داد: اگر آنها در سوریه و عراق مقاومت نمی کردند امروز آرامش نداشتیم و اگر جلوی عوامل فتنه نیز گرفته نمی شد، امروز در کشور آرامش نداشتیم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت و مجلس دهم اگر بخواهند مشکلات کشور را حل کنند، باید بدانند که این بدون آرامش امکان پذیر نخواهد بود و اگر صاحبان این منش تخریب و بدزبانی که این روزها رواج یافته، به مجلس راه یابند، نگران بازگشت فضای پرتنش مجلس ششم هستیم.

نگرانی نسبت به تمایل اصولگرایان در مجلس آینده به اصلاح طلبان وجود ندارد

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص حضور اصولگرایان در لیست اصلاح طلبان و ابراز نگرانی برخی اصولگرایان در این خصوص گفت: عده ای درصدد آشفته کردن فضا هستند. اینکه چه جاذبه ای در اصلاح طلبان وجود دارد که برخی اصولگرایان جذب آنها شده اند را باید از خود کسانی بپرسید که راضی شده اند در فهرست اصلاح طلبان قرار بگیرند.

وی تاکید کرد: این نگرانی وجود ندارد که در مجلس آینده اصولگرایان بیشتری تمایل به پیوستن به اصلاح طلبان داشته باشند. البته شاید آقای مصباحی مقدم شخصاً نگرانی داشته باشد.

حداد عادل اظهارداشت: اگر هر جریان سیاسی، اصول شفافی داشته باشد و بر اساس اصول شفاف خود به دنبال حل مشکلات باشد، فضای درستی شکل می گیرد. در فضای سیاسی درست، رقابت میان برنامه هاست نه شعارها و ادعاها.

وی با اشاره به حضور جریان های سیاسی مختلف در فهرست اصولگرایان گفت: فهرست اصلاح طلبان هنوز هم دچار تغییر و تبدیل می شود اما فهرست اصولگرایان مدتهاست بسته شده.

موفقیت جریان اصولگرایی، دستیابی به وحدت در عین اختلاف‌نظر بود

وی تصریح کرد: اصولگرایان به دلیل وجود اختلاف نظر، ائتلاف کردند. اگر اختلاف نظر نداشتیم، ائتلاف نمی کردیم. موفقیت ما این بود که با وجود اختلاف نظر به وحدت و ائتلاف رسیدیم.

وی ائتلاف اصولگرایان علی رغم اختلاف نظر را نشان دهنده وجود عقلانیت در جریان اصولگرایی خواند و گفت: امیدوارم وحدتی که در ارائه فهرست واحد متجلی شد، در رای مردم به فهرستی ۳۰ نفره نیز به طور کامل تحقق یابد.

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان در پاسخ به سوال خبرنگاری که مدعی بود وجود چهره های پایداری موجب کاهش اقبال به فهرست اصولگرایان شده است، گفت: از کجا معتقدید که وجود چهره های پایداری، اقبال عمومی به این فهرست را کاهش داده است؟

وی ادامه داد: دو سه سال است که عده ای به هر نوع نقدی برچسب افراطی گری می زنند و یا همه اصولگرایان را به جریان پایداری منصوب می کنند و پایداری ها را هم سیاه نمایی می کنند. این ترفند سیاسی است.

وی جریان پایداری را سلیقه سیاسی اصولگرایی خواند و گفت: جریان پایداری در بسیاری از مبانی با اصولگرها همسان هستند و شما نگران وحدت اصولگرایان نباشید.

ائتلاف اصولگرایان از هیچ فهرست اصولگرایی در مشهد و قم حمایت نمی کند

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان در خصوص فهرست های اصولگرایی در مشهد، گفت: در مشهد تلاش شد تا وحدت حاصل شود اما وضعیت سیاسی خاصی در این شهر وجود دارد و این برای اولین بار نیست که شاهد وجود دو فهرست اصولگرایی در مشهد هستیم.

وی تصریح کرد: ائتلاف مرکزی اصولگرایان در خصوص فهرست های اصولگرایی در مشهد سکوت کرده است و موضعی نسبت به تائید هیچ یک از فهرست ها نگرفته است. در قم نیز همینطور است و ائتلاف مرکزی بنابر اعلام موضع ندارد.

کلید اقتصاد مقاومتی در دست دولت است

حداد عادل با اشاره به اینکه کلید اقتصاد مقاومتی در دست دولت است، گفت: اگر دولت مصمم به اجرای اقتصاد مقاومتی نباشد، بهترین مجلس با بهترین قانون هم کاری از پیش نخواهد برد، دولت باید اراده راسخ به اجرای اقتصاد مقاومتی داشته باشد.

کاندیدای دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی به ویژه در دوران پسابرجام باید توجه کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان صدمه نبینند، تصریح کرد: یکی از پایه‌های اقتصاد مقاومتی، تقویت پایه‌های شرکت‌های دانش بنیان است. معضل نظام آموزشی کشور ما دلخوش کردن به آمارهای ISI است. این جزو برنامه‌های ماست که از شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کنیم و البته دولت هم باید در این زمینه همراه باشد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره آرایش سیاسی مجلس آینده و فراکسیون‌‌های آن از جمله فراکسیون رهروان ولایت، گفت: اصطلاحاتی مانند «رهروان ولایت» خاص مجلس نهم است، با هر دولت جدید، گونه‌های جدیدی از فراکسیون‌ها شکل می‌گیرد. نمی‌توان از حالا درباره آرایش سیاسی مجلس دهم صحبت کرد. ممکن است این عناوین کنار گذاشته شده و عناوین جدیدی شکل بگیرد.

حداد عادل با طرح این سؤال که چه اتفاقی افتاده خارجی‌ها بر انتخابات ما طمع کرده‌اند؟ تصریح کرد: دستاورد بزرگ انقلاب اسلامی ایران، استقلال است، مردم در ۳۷ سال گذشته با شعار «مرگ بر آمریکا»، استقلال سیاسی، مکتبی و فکری خود را حفظ کردند؛ چطور است کسانی که افتخارشان مبارزات انقلابی است، امروز بیش از همه مورد تشویق خارجی‌ها قرار گرفتند که این مسئله مورد تائید ملت نبوده است.

سخنگوی ائتلاف بزرگ اصولگرایان تصریح کرد: ملتی که در ۹ دی آن واکنش بزرگ را از خود نشان داد، آنقدر بصیرت دارد که تحت تاثیر القائات خارجی قرار نگیرد.

حداد عادل یادآور شد: هر چه زور مردم در انتخابات بیشتر باشد و انتخابات باشکوه‌تر برگزار شود، اقتدار ملی بیشتر خواهد شد که این برای عزت کشور یک سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود.

هیچ چیز از شایستگی‌های آنهایی که در لیست نیستند کم نمی کند

حداد عادل در پاسخ به سئوالی در خصوص شاخص‌های انتخاب اعضای لیست ائتلاف اصولگرایان اظهار کرد: من در مصاحبه قبلی معیارهای تعیین افراد برای لیست ائتلاف اصولگرایان را عرض کردم. شایستگی فردی، اصولگرا بودن و رای‌آوری از جمله شاخص‌ها بود.

وی افزود: ما در کلیت فهرست این ملاحظات را داشتیم که ۴ نفر روحانی و ۶ نفر از بانوان و ۱۰نفر از اقتصاددانان در لیست ائتلاف حضور داشته باشند، یعنی باید یک ترکیب بهنجاری را از لحاظ تخصصی و غیرتخصصی در این فهرست رعایت می‌کردیم.

حداد عادل گفت: باید یک توازنی میان تجربه و نوآوری در افراد فهرست رعایت می‌کردیم. مجموعه این ملاحظات باعث شد که برخی از این چهره‌ها در لیست قرار نگیرند؛ فقط آقای غفوری‌فرد نبود که در فهرست اصولگرایان قرار نگرفت، بلکه اصولگرایان دیگری هم بودند که در مجلس فعلی هم هستند و ما هیچ انتقادی به مواضع آنها نداریم و آنها را اصولگرایان صالح و خدمتگزاری می‌دانیم، ولی در یک فهرست ۳۰ نفره ظرفیت برای حضور همه اصولگرایان وجود ندارد.

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان تاکید کرد: ممکن است چند نفری هم با وجود شایستگی‌ها در فهرست قرار نگیرند، اما به قول ورزشکاران هیچ چیز از شایستگی‌های آنها کم نمی‌شود.

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا در صورت گنجانده نشدن برخی چهره‌ها در فهرست اصولگرایان، لیست ائتلاف با تفرقه و تشتت همراه می‌شد، گفت: وحدت همین است، یکی از لوازم وحدت این است که همه جریان‌ها در آن حضور داشته باشند. شما نمی‌توانید بگویید بیایید با یکدیگر به وحدت برسید و از طرفی یک شاخه و گروه را حذف کنید، مگر دیگران غیر از این کار را انجام می‌دهند؛ این مسئله یک امر طبیعی و عقلایی است.

حداد عادل در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا اصولگرایان از عملکرد اقتصادی سه دوره مجلس هفتم، هشتم و نهم و هشت سال دولت اصولگرایی صحبت نمی‌کنند و پاسخگو نیستند، تصریح کرد: شما فکر می‌کنید اداره یک کشور در شرایطی که آمریکایی‌ها و هم‌دستان غربی آنها فلج‌کننده‌ترین تحریم تاریخ را بر این کشور تحمیل کردند، کار آسانی بود.

وی ادامه داد: مگر کسی شک دارد که مشکلات اقتصادی وجود داشته است. مشکلات اقتصادی وجود داشت و امروز هم وجود دارد. مگر در دو سال و نیم گذشته که دولت در دست اصولگرایان نیست، چه اتفاقی افتاده است؟ چرا ما باید یکدیگر را متهم کنیم؟ چرا به اصل موضوع توجه نداریم؟

حداد عادل گفت: یک کشور انقلابی بر موجودیت اسرائیل صحه نگذاشت و در مقابل این ظلمی که بر جهان اسلام رفته است، سکوت نکرد و اجازه نداد دستِ آمریکا در کشور باز شود؛ آمریکا هم آمد موضوع هسته‌ای ما را بهانه کرد، فشار اقتصادی آورد که این فشار به هر دولتی وارد می‌شد، مشکلات اقتصادی پدید می‌آمد. چه دولت آقای احمدی‌نژاد باشد و چه دولت آقای روحانی.

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان خاطرنشان کرد: ما باید کارنامه دولت‌ها و مجلس‌ها را با در نظر گرفتن تحریم‌ها ارزیابی کنیم، نه اینکه بگوییم در آن زمان چه اتفاقاتی افتاد و امروز چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است.

در ۱۶ سال نمایندگی هیچ حقوقی از مجلس نگرفتم

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تخریب های صورت گرفته نسبت به وی مبنی بر داشتن چند مسئولیت و دریافت همزمان حقوق، اظهار داشت: این هم از خوش اخلاقی رقبای ما است؛ چون ما به بداخلاقی متهم هستیم و آنها ادعای اخلاق دارند.

حدادعادل ادامه داد: من از مجلس هیچ حقوقی نمی گیرم و در این ۱۶ سال نمایندگی نیز همیشه از دانشگاه تهران به مجلس مأمور بوده ام و حقوق دانشگاه تهران را می گیرم و بابت این پول همیشه هم تدریس کرده ام؛ در بنیادهایی هم که مسئولیت دارم، حقوق نمی گیرم و فقط مبلغ اندکی از فرهنگستان زبان و ادب فارسی بابت حق التحقیق می گیرم.

وی تصریح کرد: ریاست فرهنگستان نیز به معنای دو شغله بودن نیست؛ چراکه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی که در زمان ریاست مرحوم دکتر حبیبی بر فرهنگستان صورت گرفته بود، ریاست فرهنگستان، شغل آموزشی است و منعی ندارد.

نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: اگر صد جای دیگر هم باشد تا وقتی توان داشته باشم کار می کنم، اما به قصد حقوق گرفتن کار نمی کنم و در ۳۷-۳۸ سال اخیر نیز تجربه اندوخته ام و به همین دلیل فهرستی از حضور من در مجامع مختلف درست کرده اند و آن را تبلیغ می کنند!

حدادعادل خاطرنشان کرد: در همین دولت آقای روحانی نیز با امضای ایشان حکم جدیدی با عضویت در یک شورای جدید پیدا کرده‌ام و به این دولت هم در حد توانم خدمت می کنم.

طرح تثبیت قیمت ها در مجلس هفتم، به دلیل بی برنامگی دولت در مهار قیمت بنزین بود

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره انتقادهای وارده به طرح تثبیت قیمت ها در مجلس هفتم اظهار داشت: نظر ما در مجلس هفتم این نبود که تثبیت قیمت ها ابدی باشد؛ ما تنها گفته بودیم که قیمت ها برای ۶ ماه تغییر نکند تا دولت لایحه ای به مجلس بیاورد.

حدادعادل ادامه داد: تصدیق می کنید که هر سال با افزایش قیمت بنزین همه چیز به این بهانه گران می شد و این یک تورم غیرواقعی در کشور ایجاد می کرد؛ بنابراین این مصوبه مجلس هفتم یک تصمیم موقت بود چون دولت در این رابطه هیچ برنامه ای نداشت.

برخورد با فساد اقتصادی نیازمند اراده قوه قضائیه است

وی همچنین درباره عملکرد مجالس گذشته در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: فساد اقتصادی یک امر فراجناحی است و می‌بینیم که در تبلیغات انتخاباتی به عنوان یک ابزار برای تسویه حساب جناحی مورد استفاده قرار می گیرد.

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان با بیان اینکه همه باید برای ریشه‌کنی فساد اقتصادی دست به دست هم دهیم، گفت: برخورد با فساد هم قانون می خواهد که در این زمینه قوانینی را در مجلس گذرانده ایم و هم اراده قوه قضائیه را می خواهد که البته در چند سال اخیر قوه قضائیه با سه پرونده بزرگ شهرام جزایری، مه آفرید امیرخسروی و بابک زنجانی دست و پنجه نرم کرده است.

حدادعادل افزود: سنگین ترین پرونده تاریخ قضایی ایران، همین پرونده مه آفرید امیرخسروی بود که قوه قضائیه اراده خودش را نشان داد و پرونده بابک زنجانی را نیز خود نمایندگان مجلس مطرح و پیگیری کردند.

وی تاکید کرد: معتقدم اقتصاد مقاومتی یا هر نسخه دیگری زمانی گره گشا خواهد بود که جلوی فساد اقتصادی گرفته شود.

مسئله محیط‌ زیست فراجناحی است

سخنگوی ائتلاف اصولگرایان در خصوص حساسیت اصولگرایان به محیط‌زیست، گفت: من از ۴۰ سال پیش در رابطه با مسائل محیط‌زیستی حساسیت داشتم و با خانم ابتکار ارتباط دارم و به ایشان مشورت می‌دهم.

وی یکی از علل آلوده بودن شهرها را تولید بی‌رویه خودروهای شخصی خواند و گفت: تا زمانی که خودروهای بی‌حساب وارد خیابان‌ها می‌شوند، مشکل آلودگی هوا حل نمی‌شود.

حداد عادل گفت: هیچ دولتی از طریق کنترل تولید خودرو اقدام به حل مشکل آلودگی هوا نکرده است. مجلس هفتم با سهمیه‌بندی بنزین می‌خواست این مشکل را حل کند اما سهمیه‌بندی نیز برداشته شد.

کاندیدای دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید جلوی زمین‌خواری و پول‌خواری‌ها گرفته شود، گفت: مسئله محیط‌زیست، مسئله‌ای فراجناحی است و باید همه دست به دست هم دهیم و نگذاریم جنگل‌ها از بین رفته و دریاچه‌ها خشک شود.

وی تاکید کرد: مسئله محیط‌زیست نباید به مسئله سیاسی تبدیل شود و باید بر اساس راهکارهای دقیق علمی و بر اساس دلسوزی، برای آن چاره‌ای اندیشیده شود.




انتهای متن/

یکشنبه, 02 اسفند 1394 ساعت 13:09

نظر شما

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید